Χρησιμοποιείται αυθαίρετα το «Ύδραμα»;

0
1973

Απίστευτες καταστάσεις διαπιστώνουν οι υπηρεσίες του Δήμου Δράμας

Για αυθαίρετη χρήση του δημοτικού αναψυκτηρίου “Ύδραμα” από άλλη επιχείρηση, (μετά την λήξη της σύμβασης μίσθωσης από την επιχείρηση που εκμεταλλευόταν και μίσθωνε το αναψυκτήριο μέχρι 31 Ιανουαρίου του 2012), διαπιστώνουν οι υπηρεσίες του Δήμου Δράμας ζητώντας από τον Δήμαρχο να ληφθεί απόφαση σύνταξης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής (όσων κάνουν αυθαίρετη χρήση του αναψυκτηρίου).

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες του Δήμου Δράμας τον χώρο εκμεταλλεύεται πλέον …άλλη επιχείρηση (αυθαίρετα όπως προκύπτει από την διαπίστωση των δημοτικών υπηρεσιών) χρησιμοποιώντας το δημοτικό αναψυκτήριο ως αποθήκη και μάλιστα ηλεκτροδοτώντας τους χώρους του δημοτικού αναψυκτηρίου με δικό της ρεύμα. Όπως αναφέρουν μάλιστα οι υπηρεσίες του Δήμου σε σχετικό έγγραφο, ο Δήμος Δράμας δεν έχει προχωρήσει σε κάποια μίσθωση του χώρου με την επιχείρηση που χρησιμοποιεί το δημοτικό αναψυκτήριο. Συμπληρώνουν δε ότι η εν λόγω επιχείρηση χρησιμοποιεί αυθαίρετα τον χώρο του δημοτικού αναψυκτηρίου.
Το θέμα φαίνεται ότι προέκυψε όταν οι υπηρεσίες του Δήμου Δράμας πραγματοποίησαν μετά από μια χρονοβόρα διαδικασία με την ΔΕΗ την τοποθέτηση ξεχωριστού μετρητή ρεύματος με τριφασική παροχή για το άλλο δημοτικό αναψυκτήριο την “Ατλαντίδα” τον Νοέμβριο του 2019. Τότε λοιπόν όταν επιχειρήθηκε να δοθεί ξεχωριστή παροχή ρεύματος στο άλλο δημοτικό αναψυκτήριο το “Ύδραμα” διαπιστώθηκε ότι οι ηλεκτρολόγοι δεν μπορούν να μπουν στον χώρο λόγω της εξέλιξης της δικαστικής διαμάχης που συνεχίζεται με τον προηγούμενο ενοικιαστή. Ενημερώθηκαν επίσης οι εργαζόμενοι του Δήμου Δράμας ότι τον χώρο εκμεταλλεύεται πλέον άλλη επιχείρηση με δικό της ρεύμα χρησιμοποιώντας την ως αποθηκευτικό χώρο.
Η υπόθεση αυτή προκαλεί εντύπωση εάν βασιστεί κανείς στην ενημέρωση που παρείχαν προς τα προϊστάμενα κλιμάκια οι υπηρεσίες του Δήμου Δράμας. Πώς είναι δυνατόν δηλαδή σε ένα δημοτικό ακίνητο να μην μπορούν να μπουν οι εργαζόμενοι του δήμου αλλά να έχει εισέλθει τρίτος ο οποίος μάλιστα εκμεταλλεύεται των χώρο χωρίς να έχει καμία σύμβαση με τον Δήμο Δράμας, δηλαδή αυθαίρετα κατά τον ακριβή χαρακτηρισμό των υπηρεσιών του Δήμου;
Αξίζει να γνωρίζουν πάντως οι δημότες ότι όπως προκύπτει από την ενημέρωση των υπηρεσιών προς τα προϊστάμενα κλιμάκια του Δήμου Δράμας το δημοτικό αναψυκτήριο “Ύδραμα” είναι ένα κτίσμα 86 τ.μ. η σύμβαση του οποίου με την πιο πρόσφατη μισθώτρια εταιρεία έληξε στις 31 Δεκεμβρίου του 2012. Το διάστημα που μεσολάβησε ο Δήμος Δράμας έχει δικαστική αντιπαράθεση με την συγκεκριμένη επιχείρηση για την απόδοση της χρήσης του χώρου και για την καταβολή των οφειλομένων μισθωμάτων. Για τον λόγο αυτό άλλωστε και οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν μπορούν να εισέλθουν στον χώρο λόγω απαγόρευσης. Ωστόσο φαίνεται ότι στον ίδιο χώρο μπήκε εν αγνοία του δήμου άλλη επιχείρηση που τον χρησιμοποιεί ως αποθηκευτικό χώρο σύμφωνα πάντα με τις αναφορές των υπηρεσιών του Δήμου Δράμας οι οποίες άλλωστε ζητούν την διοικητική αποβολή της εν λόγω επιχείρησης και μιλούν για αυθαίρετη χρήση του δημοτικού αναψυκτηρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ