«Χρυσός» και «χάλκινος» και ο Γιώργος Ιακωβίδης

1
1242

Νέος θρίαμβος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Αστυνομικών-Πυροσβεστών 2022 στο Brazilian ziu zitsu


Άλλη μια πολύ σπουδαία επιτυχία για Δραμινό αθλητή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών-Πυροσβεστών Brazilian ziu zitsu που ολοκληρώθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Αυτή τη φορά, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία BJJ no ji και χάλκινο στην κατηγορία BJJ ji κατέκτησε ο Γιώργος Ιακωβίδης, ένας ακόμη Δραμινός αστυνομικός που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και δόξασε τον ελληνικό-δραμινό αθλητισμό.
Ο Ιακωβίδης ο οποίος κατέβηκε στους αγώνες μαζί με τον επίσης Δραμινό Γιάννη Ιωαννίδη, για την επιτυχία του οποίου σας ενημερώσαμε μέσα στην εβδομάδα, είχε μαζί του και τον καλό του φίλο Γιώργο Κουλούρη που πήγε στην Ολλανδία για να ενθαρρύνει τόσο τον «κολλητό» του, όσο βέβαια και την προσπάθεια όλων των Ελλήνων που συμμετείχαν στους αγώνες.
Πέραν των επιτυχιών τους, τόσο για τον Γιώργο Ιακωβίδη όσο και για τον Γιάννη Ιωαννίδη πρέπει να τονισθεί ότι πρόκειται για δύο Ελληνες αστυνομικούς υπαλλήλους οι οποίοι εκτός από τις εξαιρετικές τους αθλητικές επιδόσεις διακρίνονται για το ήθος και το χαρακτήρα τους.

 

Οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές μας. Αριστερά ο Ιωαννίδης, δεξιά ο Ιακωβίδης

 

Ο Γιώργος Ιακωβίδης (δεξιά) μαζί με τον Γιάννη Ιωαννίδη (αριστερά) κρατώντας την ελληνική σημαία. Στη μέση ο Γιώργος Κουλούρης

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ