Διαδικτυακές δράσεις με φόντο τα φετινά Χριστούγεννα διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Δράμας

0
2744

Το Λυκείου των Ελληνίδων Δράμας προσαρμόζει τις δράσεις του στις δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργούνται λόγω καραντίνας, βρίσκοντας τρόπους επικοινωνίας, επιμόρφωσης, δημιουργίας και ψυχαγωγίας.
Έτσι για τα φετινά – διαφορετικά Χριστούγεννα- αποφάσισε και ανακοίνωσε δημόσια ότι θα προσφέρει στους μικρούς χορευτές, αλλά και σε όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής της πόλης μας, διαδικτυακές δράσεις με την ελπίδα ότι οι φετινές γιορτές θα θυμίζουν κάτι από τα Χριστούγεννα που ξέρουμε κι αγαπάμε. Το Λύκειο των Ελληνίδων Δράμας διοργανώνει για επτά εβδομάδες μέχρι και τα Χριστούγεννα, δράσεις για τα παιδιά, τα οποία θα παίξουν θεατρικά παιχνίδια, θα αναλύσουν, θα κάνουν αναπαράσταση εθίμων των Χριστουγέννων και θα ασχοληθούν με την αφήγηση του λαϊκού παραμυθιού σαν εισαγωγή στο Φεστιβάλ Αφήγησης Μύθων- Ιστοριών και Λαϊκών Παραμυθιών του Λ.τ.Ε. Δράμας που ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί μέσα στον φετινό Δεκέμβριο αλλά τα μέτρα προστασίας οδήγησε στο να μεταφερθούν για αργότερα.
Συντονίστρια και υπεύθυνη όλης της αυτής της ιδέας του Λυκείου των Ελληνίδων Δράμας είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια του Δήμου Θάσου και συντονίστρια της Παιδικής Θεατρικής Σκηνής του προαναφερόμενου δήμου κ Στέλλα Φουρναράκη, σε συνεργασία πάντα με την Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας. Οι διαδικτυακές συναντήσεις των παιδιών θα γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και θα πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι γονείς να την εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους ή στο κινητό τους, ενδείκνυνται υπολογιστής, laptop ή tablet. H διάρκεια θα είναι 2 ώρες κάθε Κυριακή 10.30- 12.30 με έναρξη την Κυριακή 15.11.2020. Όσοι θα λάβουν μέρος σε αυτό το μαγικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι, πρέπει να στείλουν για την συμμετοχή τους: e- mail με ονοματεπώνυμο του παιδιού, ηλικία και το e- mail που θα συνδέονται στην πλατφόρμα του zoom στο email του Λυκείου: ledramas@yahoo.gr, ή στην υπεύθυνη κ. Στέλλα Φουρναράκη: st.fournaraki@gmail.com – 6932412039 ή στην έφορο βιβλιοθήκης του Λυκείου μας κ. Φακιολά Μαριάννα: fakiola1968@gmail.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!