Διαδικτυακές βραδιές Αστρονομίας από το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Νικηφόρου Δράμας και τον Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Δράμας «ο Πήγασος»

0
8539

Το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Νικηφόρου Δράμας και ο Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Δράμας «ο Πήγασος» διοργανώνουν διαδικτυακές βραδιές Αστρονομίας. Οι διαδικτυακές εκδηλώσεις θα διεξαχθούν μέσω της διαδραστικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ του «Πηγάσου» και απευθύνονται σε μαθητές ελληνικών σχολείων (δημοτικών, γυμνασίων ή λυκείων) τόσο του ελλαδικού χώρου όσο και του εξωτερικού.
Κάθε συνάντηση θα αποτελείται από δύο μέρη: στο πρώτο θα γίνεται αστρονομική παρατήρηση (εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες) και στο δεύτερο θα ακολουθεί διάλεξη – συζήτηση αστρονομικού περιεχομένου.
Για την παρατήρηση θα χρησιμοποιείται ο εξοπλισμός του Αστρονομικού Παρατηρητηρίου που είναι εγκατεστημένος στην αυλή του Γυμνασίου Νικηφόρου.
Οι συναντήσεις θα γίνονται κατόπιν προσυνεννόησης στα τηλέφωνα: 2521090218 (Γυμνάσιο με Λ.Τ. Νικηφόρου), στο 6944305431 ή στο mail: pegasusdrama@gmail.com όπως έκανε γνωστό ο υπεύθυνος προγράμματος διαδικτυακών αστρονομικών παρατηρήσεων, κ. Μιχάλης Δογραματζίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ