Διαδοχικές κινητοποιήσεις στη Δράμα και αντιδράσεις για την συμφωνία των Πρεσπών

0
1881

Πορείες διαμαρτυρίας χθες και σήμερα από την πλατεία Ελευθερίας

Διήμερο κινητοποιήσεων με σκοπό την διαμαρτυρία κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, χθες και σήμερα ανακοινώθηκε από την Ομάδα Ενεργών Πολιτών Ν. Δράμας για την Μακεδονία.

Οι πορείες τόσο χθες Πέμπτη όσο και σήμερα Παρασκευή προγραμματίστηκαν να αρχίσουν στις 18.00 το απόγευμα με σημείο συγκέντρωσης την πλατεία Ελευθερίας της Δράμας.
Εντωμεταξύ στο πλαίσιο των αντιδράσεων για την ψήφιση της συμφωνίας από την ελληνική βουλή, βρίσκονται σε διαδοχικές κινητοποιήσεις εδώ και μια εβδομάδα, τουλάχιστον 4 σχολεία του Δήμου Δράμας. Η αρχή έγινε από καταλήψεις που πραγματοποιήθηκαν στο 3ο και στο 4ο Λύκειο για να ακολουθήσει το 5ο Γυμνάσιο και χθες το Μουσικό σχολείο της Δράμας.
Ειδικότερα χθες Πέμπτη, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου της Δράμας, προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου τους τοποθετώντας λουκέτο από το πρωί στην εξώπορτα του προαύλιου χώρου και διαμαρτυρόμενοι για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία κατευθυνόμενοι προς το κέντρο της πόλης και περνώντας από την οδό Φιλίππου κρατώντας ελληνικές σημαίες κατέληξαν στην πλατεία Ελευθερίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ