Διαδραστικό κέντρο εκπαίδευσης και πολιτισμού Δήμου Παρανεστίου

0
519

Υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Διαδραστικό κέντρο εκπαίδευσης και πολιτισμού Δήμου Παρανεστίου» συνολικού προϋπολογισμού 1.035.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομές, Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020 του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Το έργο περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση, συντήρηση και επισκευή των πρώην σχολικών μονάδων Πλατανιάς και Πτελέας και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Καγιάογλου Αναστάσιος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ακόμη ένα έργο που σχεδιάστηκε, μελετήθηκε, υποβλήθηκε, εγκρίθηκε και δημοπρατήθηκε επί της σημερινής Δημοτικής Αρχής ξεκινάει άμεσα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κέντρο για την μελέτη και ανάδειξη της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς και της προσφυγικής ταυτότητας της περιοχής μας. Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου, τους υπαλλήλους του Δήμου για την συνεχή υποστήριξη και άμεση υλοποίηση των έργων μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!