«Διαφωνούμε με την μετακίνηση των τμημάτων της Δράμας»

- Π. Σαμαράς: «Κακώς ξεκινούν να γίνονται τέτοιες συζητήσεις, χωρίς κάποιο σχεδιασμό, χωρίς κάποια προηγούμενη συζήτηση με τη συμμετοχή των άμεσα εμπλεκόμενων» - O Κοσμήτορας της σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών καταθέτει την άποψη του ΔΙΠΑΕ μιλώντας στα «Χ»:

0
1620

Δεν έχει ζητηθεί η άποψη του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) για την φημολογούμενη προοπτική απορρόφησης των πανεπιστημιακών τμημάτων του που λειτουργούν στην Καβάλα και την Δράμα από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ότι ακούγεται μέχρι στιγμής είναι φήμες και «ακούγονται στο αέρα».


Από το Υπουργείο Παιδείας δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για αυτό το θέμα προς το ΔΙΠΑΕ. Αυτό που έχει ακουστεί είναι ότι υπάρχει σχετική εισήγηση της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) αλλά δεν έχει κοινοποιηθεί προς το ΔΙΠΑΕ καμία τέτοια έκθεση για τη σκοπιμότητα μετακίνησης τμημάτων του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. Αυτό υπογράμμισε ο Κοσμήτορας της σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του ΔΙΠΑΕ κ. Πέτρος Σαμαράς μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση των “Χ” που κυκλοφορεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ