Διακοπή – Αναδιάρθρωση – Προβιβασμός στην Α’ Εθνική

0
2649

Υστέρα από τις τελικές αποφάσεις της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. για διακοπή και αναδιάρθρωση των κατηγοριών στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο, φέρνει την Δόξα 2016 ένα βήμα κοντά στην συμμετοχή της στην Μεγάλη Κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σ’ ένα όμιλο (ΒΟΡΕΙΟΣ 11 ΟΜΑΔΩΝ) με παραδοσιακές δυνάμεις στο γυναικείο χώρο καλείτΑΙ να δώσει το «παρών». Σ’ αυτή τη μεγάλη πρόκληση και στις δυσκολίες που έχει αυτή η κατηγορία, η δραμινή ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Η δραμινή ομάδα έδειξε τα τελευταία χρόνια ότι είναι μαθημένη στα δύσκολα, μιας και η διαδρομή της από την αρχή της ίδρυσής της ήταν ανηφορική και με πολλές στροφές και δυσκολίες.
Φυσικά και αρχίζει αμέσως τον προγραμματισμό και σχεδιασμό για την νέα χρονιά και θα υπάρξουν οι αντίστοιχες ενημερώσεις.
Η δραμινή ομάδα ξεκίνησε πριν 4 χρόνια τη λειτουργία της και έφτασε να παίζει στην μεγαλύτερη κατηγορία στο Γυναικείο ποδόσφαιρο. Η ομάδα διαθέτει αρκετές ταλαντούχες νεαρές παίκτριες που σίγουρα δείχνει η Δόξα 2016 ότι είναι ένας υγιής σύλλογος με μέλλον στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here