Διάκριση αθλητών του Ορειβατικού συλλόγου Δράμας

0
2247

Η αθλήτρια του Ε.Ο.Σ. Δράμας Τσακίρη Μαρία μετά την 30η θέση που πήρε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Διάθλου που διεξήχθη στο OSRBLIE της Σλοβακίας, την 3η θέση στο Βαλκανικό κύπελλο στο MAVROVO των Σκοπίων, πήρε και την 1η θέση στον διεθνή αγώνα (FIS) στο Μέτσοβο.
Στη συνέχεια θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Junior στο SJUSJOEN της Νορβηγίας και τέλος θα πάει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου στο OESTERSUND της Σουηδίας. Να τονίσουμε, αναφέρει ο έφορος Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΣ Δράμας Αχιλλέας Παπαδόπουλος, ότι είναι η Μοναδική Ελληνίδα αθλήτρια που πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου βάσει αποτελεσμάτων.
Η αθλήτρια του Ε.Ο.Σ. Δράμας Κώτσαλου Ιωάννα μετά την πρώτη της συμμέτοχη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Διάθλου που διεξήχθη στο OSRBLIE της Σλοβακίας με την αποστολή της Εθνικής ομάδας, συμμετείχε στον Διεθνή αγώνα στη Νάουσα (3-5 πηγάδια) και στον Διεθνή αγώνα του Μετσόβου.
Η αθλήτρια του Ε.Ο.Σ. Δράμας Χαραλαμπίδου Κωνσταντίνα συμμετείχε για πρώτη φορά στο Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας (EYOF) που διεξήχθη στο Σαράγεβο, με την αποστολή της Εθνικής ομάδας στο αγώνισμα του Διάθλου. Επίσης συμμετείχε στον Διεθνή αγώνα στη Νάουσα (3-5 πηγάδια) και στον Διεθνή αγώνα του Μετσόβου.
Τέλος, στους διεθνείς αγώνες που έγιναν στη Νάουσα και στο Μέτσοβο συμμετείχαν με την ομάδα του Ε.Ο.Σ. Δράμας επίσης οι εξής αθλητές : Κωνσταντινίδου Παναγιώτα, Μεγάλου Μαρία, Μεγάλου Σοφία, Μαυρίδου Μαρία-Κωνσταντίνα, Πρίτσιος Παύλος, Κατσανίδης Παναγιώτης, Ελευθεριάδης Μιχαήλ-Άγγελος, Χριστοφορίδης Σταύρος, Ζάχος Πέτρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!