Διανομή δεμάτων ΤΕΒΑ σε 32 ωφελούμενους και 235 ωφελήθηκαν από την Τράπεζα Τροφίμων

Από την Ένωση Κυριών Δρά­μας-Σ.Α.Φ.

0
583

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από την Ένωση Κυριών Δρά­μας-Σ.Α.Φ.

Συγκεκριμένα τριάντα δύο δικαιού­χοι έλαβαν την Τρίτη 29 Αυγούστου τα τρόφιμά τους από το γήπεδο Κραχτίδη όπου έγινε και η πρώτη διανομή για το 2023.

Οι δικαιούχοι παρέλαβαν σημαντικές ποσότητες τροφίμων αναλογικά με τα μέλη της οικογένειας (τοματοπολ­τός, ζυμαρικά, τυρί γραβιέρα, τυρί φέτα ΠΟΠ, ρύζι, φακές, φασόλια, ζά­χαρη, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, βόειο και χοιρι­νό κρέας), καθώς επίσης και προϊ­όντα καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμα, σαμπουάν, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, καθα­ριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό απορρυπαντικών πιάτων), ώστε να καλύψουν πρώτες ανάγκες τους.

Για την αποφυγή συνωστισμού και τήρησης των μέτρων αποτροπής εξάπλωσης των ιώσεων, στη δια­δικασία διανομής, εφαρμόστηκε η μέθοδος “DriveThrough”, κατά την οποία οι δικαιούχοι εξυπηρετήθηκαν πλήρως και δίχως να αποβιβάζονται από το όχημα τους μόνο με την επί­δειξη Ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Παράλληλα, η Τράπεζα Τροφίμων Δράμας πραγματοποίησε, όπως κάθε μήνα, και για τον μήνα Αύγου­στο, την διανομή δεμάτων σε 235 ωφελούμενες οικογένειες του φορέα Τα πακέτα περιείχαν συσκευασμένα τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιει­νής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!