Δηλώσεις Κολιτσιδάκη και Κουκόλη για την ήττα από τον Διαγόρα Ρόδου

0
2801

Σε δηλώσεις προχώρησε ο τεχνικός της Δόξας Δράμας Θανάσης Κολιτσιδάκης σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής με τον Διαγόρα Ρόδου.
Αναλυτικά δήλωσε: «Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στα πολύ εύκολα γκολ που δεχόμαστε. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ από αυτά που δεν πρέπει να δεχόμαστε. Μετά κάναμε την προσπάθειά μας. Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε μεγάλες ευκαιρίες. Αλλά δεν κινδυνέψαμε κιόλας. Ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο, κάναμε τις αλλαγές μας και εκεί που λέγαμε ότι πάμε να ισοφαρίσουμε δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, ένα εξίσου εύκολο γκολ. Έπεσε η ψυχολογία μας, βέβαια έγινε ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Είχαμε μία-δύο καλές ευκαιρίες που μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε και, όπως ξέρετε, αν δεν βάλεις γκολ, δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα.
Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι εγώ και οι παίκτες μου. Αυτό όμως δεν έχουμε χρόνο να το σκεφτούμε. Παίζουμε κάθε τρεις μέρες ένα παιχνίδι. Ελπίζω στο επόμενο να είμαστε καλύτεροι. Σίγουρα με προβληματίζουν τα αβίαστα λάθη. Το να παλεύεις και να τρως τόσο εύκολα γκολ, αυτό σου ρίχνει την ψυχολογία.
Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Έχουμε δύο ήττες, δεχθήκαμε πέντε γκολ, δεν έχουμε την απόδοση που θέλουμε και σίγουρα θέλουμε πολλή βελτίωση και πολλή δουλειά. Αυτό που σίγουρα πρέπει να αλλάξει είναι η ψυχολογία της ομάδας και πρέπει να δουλέψουμε πολύ πάνω εκεί. Σίγουρα θα αλλάξουν κάποια πρόσωπα για να βελτιωθεί η ομάδα. Ήρθαν κάποιες μεταγραφές που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν, ενώ προσπαθούμε να πάρουμε έναν παίκτη ακόμα για να γίνουμε καλύτεροι.
Είναι πολύ άσχημο που δεν ξεκινούν οι άλλες κατηγορίες. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται σε όλες τις κατηγορίες όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω να το δουν καλύτερα
και να ξεκινήσει.
Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, γιατί, ενώ φτάνουμε καλά έξω από την περιοχή, δεν έχουμε την ηρεμία να κάνουμε καλά την τελική πάσα και το τελικό σουτ. Νομίζω ότι είναι θέμα
διαχείρισης του άγχους που έχουν τα παιδιά. Είμαστε μία νέα ομάδα, μία ομάδα που δημιουργήθηκε από το μηδέν χωρίς φιλικό τους τελευταίους τρεις μήνες. Ωστόσο, και εγώ
περίμενα μία καλύτερη εικόνα της ομάδας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από υπομονή, να δουλεύουμε και να γινόμαστε καλύτεροι».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο αμυντικός της Δόξας Χρήστος Κουκόλης αναφέροντας στη συνέντευξη που παραχώρησε μετά τον αγώνα:
«Η αλήθεια είναι ότι γίνονται φάσεις όπου το λάθος το πληρώνουμε γρήγορα. Αυτό επηρεάζει την ψυχολογία μας. Δεν θέλω να πω δικαιολογίες για τον αγωνιστικό ρυθμό, αν και είναι αλήθεια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να δουλέψουμε, γιατί το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτές τις δυσκολίες και στα συνεχόμενα παιχνίδια.
Σε σχέση με το παιχνίδι με τα Τρίκαλα πιστεύω ότι ήμασταν πιο βελτιωμένοι. Εκεί παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι και οι αντίπαλοι το τέταρτο. Σήμερα ήμασταν βελτιωμένοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήμασταν καλοί. Το αντιλαμβανόμαστε αυτό όλοι. Δεν υπάρχει χρόνος για δεύτερες σκέψεις. Πρέπει να γίνουμε οπωσδήποτε καλύτεροι για τη συνέχεια.
Το ηθικό της ομάδας δεν πρέπει να πτοηθεί από τις δύο ήττες. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, πρέπει να μειώσουμε τα λάθη και πιστεύω να τα καταφέρουμε.
Για το θέμα των συναδέλφων της Football League, αυτό που συμβαίνει πρέπει σταματήσει.
Πρέπει να καταλάβουν ότι τα παιδιά που παίζουν σε αυτήν την κατηγορία έχουν οικογένειες και δεν πρέπει να παίζουν με τις οικογένειές τους. Δεν μπορεί να παίζουν οι δύο πρώτες
κατηγορίες και να μην παίζει η τρίτη, αφού το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι το ίδιο. Είναι
η δουλειά τους το ποδόσφαιρο και, αν δεν παίζουν, δεν έχουν δουλειά και δεν έχουν οικονομικούς πόρους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ