Δήλωση παραίτησης διοικούσας επιτροπής Γ.Σ. Δόξα Δράμας

0
1459

Κύριε Πρόεδρε του ΓΣ, σας γνωστοποιούμε την παραίτηση σύσσωμης της διοικούσας επιτροπής μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον σύλλογο με την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη. Οι λόγοι της παραίτησης προφανείς αφού ξαφνικά και σε δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος μας γνωστοποιήθηκε η παραίτηση σας σαν Πρόεδρος του ερασιτέχνη, χωρίς καν να αναφερθούν οι πραγματικοί λόγοι, αφήνοντας πάντα να εννοούνται μέσω του παρασκηνίου, με αποτέλεσμα να προκαλείται ανησυχία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Η διοικούσα επιτροπή πιστή στο συμφωνητικό ανάληψης και λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος και ΟΧΙ μόνο και παρά την έκπληξη από τον οχετό λάσπης ως προς την προσπάθεια για το αγωνιστικό πλάνο αλλά και για τα πρόσωπα ξεχωριστά της επιτροπής, συνέχισε τις προσπάθειές της σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην ενίσχυση της ομάδας με μεταγραφικούς στόχους όπως είχε προγραμματιστεί από την αρχή της περιόδου για τον Ιανουάριο.
Δυστυχώς η λασπολογία από μέλη που συμμετείχαν στο Δ.Σ. και παραιτήθηκαν (και τους ξαναβλέπουμε υποψηφίους) καθώς και από το περιβάλλον τους, τα στημένα διογκωμένα σενάρια και παραμύθια (ειδικά το τελευταίο με τον πρώην γραφικό πρόεδρο να γίνεται ρεζίλι στις αρχές), η ειρωνεία απέναντι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας που απαρτίζεται από Δραμινά παιδιά και προπονητικό team της ίδιας φιλοσοφίας (θυμόμαστε ότι ήταν υπέρμαχοι τέτοιας ιδέας εδώ και χρόνια) καθώς και οι υπόγειες συμμαχίες με συγκεκριμένους ηθικούς αυτουργούς που κατεύθυναν ψυχολογικά ανώριμα άτομα να προσβάλουν δημόσια στις κερκίδες και στα ΜΜΕ υπολήψεις, χαρακτήρες και προσωπικές ζωές ανθρώπων, έκαναν την κατάσταση μη αναστρέψιμη.
Να θυμηθούμε βέβαια ότι πριν ένα χρόνο και στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της ομάδας μας οι περισσότεροι από αυτούς ήταν απλά κρυμμένοι ή δεν μιλούσαν παρακαλώντας κάποιοι να βγουν μπροστά. Σε κάθε περίπτωση και πρωτίστως για την ίδια την ομάδα και για να διευκολύνουμε την κατάσταση χωρίς άγονες αντιπαραθέσεις, υποβάλλουμε την παραίτησή μας με σκοπό να αναλάβουν την ομάδα οι γνωστοί «σωτήρες του συλλόγου».
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα και τον σύλλογο.
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ