Διεθνής Ένωση Αστυνομικών: Πράξη Αγάπης από την I.P.A. Δράμας στον Σύλλογο ΛΑΜΨΗ

0
1400

Στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων, μέλη του Δ.Σ. της Τ.Δ. Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ενόψει και των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, επισκέφθηκαν την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, τα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «ΛΑΜΨΗ» παράρτημα Δράμας (οδός Κάσσου 28), όπου παρέδωσαν χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην ετήσια συνδρομή όλων των μελών του Δ.Σ. της I.P.A. Δράμας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στηρίξουν έμπρακτα τις δράσεις του συλλόγου.
Με την πράξη αυτή, είχαν σκοπό να ευαισθητοποιήσουν και κυρίως να προτρέψουν κι άλλους συναδέλφους τους ή συμπολίτες μας να γίνουν κι αυτοί μέλη του Συλλόγου «ΛΑΜΨΗ», κάνοντας εγγραφή και πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή (15 Ευρώ), ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου (https://lampsi.org), προκειμένου να βοηθήσουμε Όλοι Μαζί, ακόμα πιο ουσιαστικά, τα παιδιά αυτά και τις οικογένειές τους που δίνουν τον δικό τους αγώνα Ζωής, χαρίζοντάς τους χαμόγελα, ελπίδα και αισιοδοξία.
Τα μέλη του Δ.Σ. της I.P.A. Δράμας με ανακοίνωσή τους δηλώνουν: «Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις Εθελόντριες του παραρτήματος Δράμας Παράσχου Αθανασία και Αλαγκιοζίδου Όλγα, για την πολυετή τους συνεργασία με την ένωσή μας, αλλά και τη ζεστή υποδοχή που επιφύλαξαν στη Γεν. Γραμματέα της I.P.A. Δράμας Ευκαρπίδου Εύη και τον Ταμία μας Τσελεπίδη Βασίλη.
Με την ευκαιρία αυτή, σας ενημερώνουμε ότι στα γραφεία του Συλλόγου στη Δράμα, λειτουργεί Χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροποίητα μικρά δωράκια και διακοσμητικά για το σπίτι που έφτιαξαν οι γονείς και εθελοντές του Συλλόγου από τη Δράμα. Επίσκεψη μόνο κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 25210 24269 λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid, ενώ μπορείτε να επισκεφτείτε το e-shop του συλλόγου μας στην ιστοσελίδα (https://lampsi.org) και να κάνετε αγορές από τις χειροποίητες δημιουργίες και το ετήσιο ημερολόγιο.
Ως Εθελοντές μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) Δράμας συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και κυρίως παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη, την αλληλεγγύη και τη διάθεση του Έλληνα Αστυνομικού για ανιδιοτελή προσφορά προς το συνάνθρωπο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ