Δημήτρης Κυριαζίδης: «Ο σκοπός μας είναι να ξεπεράσουμε το 30%»

0
193
Ο Βουλευτής ΝΔ Νομού Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης την στιγμή που ψηφίζει για τις Ευρωεκλογές 2024

Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Κυριακής άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Βουλευτής ΝΔ Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης στο 2ο Γενικό Λύκειο Δράμας.

Ο Βουλευτής ΝΔ Νομού Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Μιχάλη Μουρβετίδη

Κατα την έξοδό του απο το εκλογικό τμήμα δήλωσε στα «Χ»:
«Ο σκοπός μας είναι να ξεπεράσουμε το 30%. Η περιοχή της Μακεδονίας είναι λίγο δύσκολη περιοχή έναντι των άλλων περιοχών της χώρας.

Είχαμε ζητήματα, και η Δράμα έχει ζητήματα που εκκρεμούν χρόνια, γι’ αυτό και άλλωστε από τα κεντρικά, από ότι είδατε, μας επισκέφθηκαν οι αρμόδιοι. Ήρθε ο αρμόδιος Υπουργός και έχουν αναληφθεί συγκεκριμένες ευθύνες. Έχουμε μια τριετία μπροστά μας. Θέλω να πιστεύω ότι το 2027 που θα κάνουμε την ίδια κουβέντα τα ζητήματα που εκκρεμούν να έχουν προχωρήσει. Αυτός είναι ο στόχος και ο σκοπός μας. Άλλωστε και ερχόμενοι εδώ οι Υπουργοί, τους ενημέρωνα ότι έχουμε δυσκολίες στη Δράμα και ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να ενδιαφερθεί για χρόνια ζητήματα του τόπου που μέχρι σήμερα δεν επιλύθηκαν. Θέλουμε η Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι μια συνεταιριστική ένωση να αποτελέσει μια ένωση με ένα κοινό νομοθετικό, αμυντικό σύστημα και με κοινή πολιτική για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία. Βλέπουμε ότι παρόλο που η χώρα μας αποτελεί σύνορο της Ευρώπης η χώρα μας είναι υποχρεωμένη με δικά της έξοδα να διατηρεί αυτά τα σύνορα. Άρα δεν κινηθήκαμε πάλι και ειδικότερα τα κόμματα της αντιπολίτευσης προς αυτή την κατεύθυνση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!