Θ. Ξανθόπουλος: «Θέλουμε όσο το δυνατόν ισχυρότερο ποσοστό, ώστε να αποτελέσει έναυσμα για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών»

0
225

Στο 2ο Λύκειο Δράμας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νομού Δράμας Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος με την σύζυγό του Αθηνά Κουκόγια μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ

Εξερχόμενος απο το εκλογικό τμήμα δήλωσε στα «Χ»:
«Οι πολίτες ψηφίζουν για να εκλέξουν τους νέους Ευρωβουλευτές.

Είναι μια πολύ σημαντική μέρα και για τους πολίτες και για τη δημοκρατία και για την Ευρώπη. Η Ευρώπη δοκιμάζεται. Η Ευρώπη δεν είναι αυτή που θέλουμε οι αριστεροί προοδευτικοί πολίτες. Η Ευρώπη δεν είναι αυτή για την οποία προσπάθησαν οι πρωτομάστορες και οι ιδρυτές της. Χρειάζεται ένας επαναπροσανατολισμός της ευρωπαϊκής προοπτικής τέτοιος που μπορεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι εκλεγμένοι Ευροβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να δώσουν. Ταυτόχρονα η κάλπη έχει και μηνύματα στο εσωτερικό. Η κυβέρνηση θα κριθεί για την πολιτική της, για την ακρίβεια, για την παραβίαση των αρχών του κράτους δικαίου, για το έγκλημα στα Τέμπη και για κάθε πτυχή της εσωτερικής πολιτικής ζωής στην οποία η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να λειτουργεί ως καθεστώς. Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αποτελεί ανάχωμα στον αυταρχισμό της κυβέρνησης και η ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον καταλύτη για την αλλαγή των προοδευτικών συσχετισμών και στη χώρα. Θέλουμε όσο το δυνατόν ισχυρότερο ποσοστό, ισχυρότερη εντολή τέτοια που να αποτελεί το έναυσμα και την αφετηρία για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στη χώρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!