Δημήτρης Βασιλειάδης: «Δεν υπάρχουν μεταβολές στο ρόστερ. Όποιος έρχεται στην Κ. Βρύση δεν θέλει να φύγει»

0
1430

Ο Δημήτρης Βασιλειάδης για την πορεία της Κ. Βρύσης

Τα συναισθήματα για την επιστροφή μας στο γήπεδο είναι ανάμικτα, καθώς βλέπουμε ότι ο κορωνοϊός, που αυτό το τετράμηνο μας ταλάνισε, βρίσκεται και πάλι ανάμεσά μας και υπάρχει αυτή τη στιγμή έξαρση. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα πάντα με αυτά που έχουν πει οι υπεύθυνοι, εμείς τηρούμε όλα τα μέτρα, θα καταγράφουμε ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το γήπεδο και θα γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ώστε να είμαστε όλοι υγιείς.
Από την άλλη μεριά, για την ομάδα μας, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, η συνταγή δεν αλλάζει. Έμεινε όλο το ρόστερ από τη περσινή ομάδα και με υπομονή θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα φτιάξουμε και φέτος μια ομάδα, η οποία ως πρώτο της μέλημα θα έχει την αξιοπρέπεια τον αυτοσεβασμό και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι και φέτος θα είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Για το αν η Κ. Βρύση μπορεί να κάνει κάποια στιγμή το παραπάνω βήμα και να κάνει πρωταθλητισμό, δήλωσε:
Για να γίνει αυτό, υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις, όπως έμψυχο δυναμικό και να το πάρουν απόφαση οι διοικούντες ώστε να θέσουν έναν στόχο παραπάνω. Θεωρώ ότι γίνεται, αλλά προϋποθέτει αρκετά πράγματα. Εμείς πέρσι, αν θυμάστε, με αυτό το ρόστερ και με αυτά τα παιδιά καταφέραμε να κάνουμε μια εξαιρετική πορεία, στους οποίους εγώ δίνω συγχαρητήρια, καθώς έφτασαν στον ημιτελικό, κοίταξαν στο πρόσωπο τον Πανδραμαϊκό που είναι μια μεγάλη ομάδα και στα σημεία έμειναν έξω από τον τελικό. Άρα η ομάδα με λίγες προσθήκες και με σοβαρότητα από την αρχή μπορεί να τα καταφέρει. Όμως, σε όλο αυτό υπάρχει μια ιδιομορφία, καθώς οι ποδοσφαιριστές μας είναι ερασιτέχνες, εργάζονται, κάνουν δύσκολες δουλειές και σε περίεργες ώρες. Πάνω απ’ όλα είναι η δουλειά, κάτι που κάνει δύσκολο το έργο μας. Αν θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω, πρέπει να δαπανήσεις και χρήματα και χρόνο, ώστε να προσελκύσεις παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά αυτά τα βήματα πρέπει να είναι δομημένα και σωστά χτισμένα, ώστε να μην γίνονται πισωγυρίσματα. Με το υπάρχον υλικό,πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική.

Ένα από τα μυστικά της Κ. Βρύσης είναι ότι δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές στο ρόστερ τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να έρχονται οι επιτυχίες, όπως αυτή της ανόδου και την καθιέρωση στην Α’ ΕΠΣ;
Αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ τη δεύτερη σεζόν που είμαι εδώ είναι ότι παιδιά που ήρθαν στην ομάδα δεν θέλουν να φύγουν. Πιστεύω ότι αυτό κάτι λέει, ότι δηλαδή η ομάδα είναι οικογένεια και οι παίκτες δένονται με τον Σύλλογο και με μέτριους σχετικά παίκτες μπορούμε και κάνουμε καλές πορείες και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Άρα εγώ πιστεύω ότι το μυστικό είναι αυτό, ότι τα παιδιά αγαπούν ο ένας τον άλλον και υπάρχει χημεία ανάμεσα τους, κάτι που είναι βασικό στα ομαδικά αθλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ