Επιστρέφει και πάλι στα «σαλόνια» του δραμινού ποδοσφαίρου ο ιστορικός Ακρίτας Ν. Κρώμνης

0
1211

Στην Α’ ΕΠΣ Δράμας θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ιστορικός Ακρίτας Νέας Κρώμνης, που μετά από 11 χρόνια επιστρέφει στα «σαλόνια» του δραμινού ποδοσφαίρου. Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Μεσσήνη, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία του δραμινού ποδοσφαίρου, κενό δημιουργήθηκε στον πάγκο της ομάδας, το οποίο αναπλήρωσε ο Δάσκαλος του δραμινού ποδοσφαίρου, Τάκης Στάμογλου. Ο κ. Στάμογλου στην 3η του θητεία στην ομάδα έχει ως βασικό στόχο τη σωτήρια της, να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα την καθιέρωση και πάλι στις μεγαλύτερη κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας.

Τάκης Στάμογλου (Προπονητής Ακρίτα Ν. Κρώμνης):
Ο Ακρίτας θα προσπαθήσει να παίζει παιχνίδι – παιχνίδι όλα ματς που θα έρχονται και θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, παίζοντας διαβασμένα και έξυπνα. Πρωταρχικός στόχος του Ακρίτα δεν είναι άλλος από το να σωθεί η ομάδα και από εκεί και πέρα να πλασαριστούμε όσο γίνεται ψηλότερα στην βαθμολογία, ώστε να μην έχουμε στο τέλος την αγωνία της παραμονής.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσέλευση των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις και, από ό,τι έχω δει μέχρι τώρα στην ομάδα, είμαι πολύ αισιόδοξος, καθώς βλέπω ποιότητα και αρκετή όρεξη. Πιστεύω ότι με αρκετή δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Για το ταλέντο που υπάρχει στον Ακρίτα τόνισε:
Στόχος σε κάθε ομάδα είναι πέρα από τα καλά αποτελέσματα και τις νίκες να διακριθούν μέσα από την ομάδα και οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Όπως είπα πριν, η ομάδα έχει ταλέντο και πιστεύω ότι φέτος θα σημειώσουμε μια καλή χρονιά δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στα ταλέντα του Ακρίτα. Εμένα μου αρέσει να δουλεύω με νεαρούς παίκτες. Στο παρελθόν έχουν παίξει ψηλότερα και σε μεγάλες ομάδες ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα χέρια μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here