Δήμος Παρανεστίου: Στην ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συνοριακών Περιοχών παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου

0
1707

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, ως πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητήριου Δράμας, συνεχίζεται με την παρουσία του Δήμαρχου Παρανεστίου κ. Καγιάογλου Αναστασίου στο Arnhem της Ολλανδίας.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος ανέφερε:
«Είχα την ευκαιρία να παραβρεθώ στην ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συνοριακών Περιοχών, μαζί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας, κ. Στέφανο Γεωργιάδη.
Στο συνέδριο συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν το πρόγραμμα Interreg, τις συνεργασίες μεταξύ των δήμων μας. Ιδιαίτερα σημαντική διάκριση ήταν και η βράβευση της ευρωπεριοχής μας Νέστος-Μέστα, στην οποία ο δήμος μας είναι εταίρος, με το πρώτο βραβείο Papenburg για το έργο “Environment you, Interreg GR-BG” για την υλοποίηση έργου που αφορούσε την κυκλική οικονομία, τις φιλικές ως προς το περιβάλλον μεθόδους και την καινοτομία στον αγροτικό τομέα. Με νέες πλέον εμπειρίες για να δημιουργήσουμε έναν δήμο όμορφο, πράσινο που σέβεται το περιβάλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ