ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ «ΠΟΛΗ+ΖΩΗ»: Όλοι μαζί για τη Δράμα μας

0
2621

Από την Δημοτική παράταξη του Δήμου Δράμας «Πόλη+ Ζωή» λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Έχει ενταθεί τις τελευταίες ημέρες η λασπολογία και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας με στόχο να πλήξουν την υποψηφιότητά του Κυριάκου Χαρακίδη και της παράταξης «πόλη + ζωή».
Αιτία η μεγάλη αποδοχή της υποψηφιότητάς του από τους Δραμινούς και τις Δραμινές και η εκφρασμένη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, που πηγάζει από το μεγάλο έργο που έχει επιτελέσει ως δήμαρχος, καθώς και η πεποίθηση ότι ο ίδιος και τα στελέχη της παράταξης «πόλη + ζωή» εγγυώνται την πλήρη υλοποίηση του προγράμματος της παράταξης
Ο Κυριάκος Χαρακίδης δηλώνει απερίφραστα ότι η απόφασή του να διοικήσει τον Δήμο Δράμας, εφόσον οι Δραμινοί τον εμπιστευθούν, για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, συνεχίζοντας το έργο που ξεκίνησε το 2011 και διεκόπη το 2014, είναι οριστική και αμετάκλητη.
Κανένα άλλο σχέδιο και καμία δεύτερη σκέψη δεν υπάρχει πέρα από την βούληση και την επιθυμία να οδηγήσουμε τη Δράμα στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Πληρώσαμε ακριβά τα 5 χαμένα χρόνια και δεν θα επιτρέψουμε ούτε να συνεχιστεί η αδράνεια και η στασιμότητα ούτε να μπει η Δράμα σε νέες περιπέτειες από τους επίδοξους μαθητευόμενους μάγους.
Με αποφασιστικότητα και συνέπεια ζητούμε από τους Δραμινούς να μας εμπιστευτούν και πάλι και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα δικαιωθούν για την εμπιστοσύνη τους.
Τους καλούμε να αγνοούν αυτούς που, επειδή δεν έχουν να πουν κάτι θετικό για τον εαυτό τους, επιλέγουν να μιλούν για εμάς, διασπείροντας λάσπη και ψεύδη.
Όλοι μαζί για τη Δράμα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ