«Ναυάγιο» με τους Ολλανδούς στη Δόξα

0
1184

Δεν βρήκε σύμφωνο τον Γιάννη Μπύρο η πρότασή τους για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ.
Το γαϊτανάκι για τη Δόξα Δράμας καλά κρατεί σε ιδιοκτησιακό επίπεδο.
Το σίγουρο είναι ότι, όμως, μετά από την άρνηση στην πρόταση Αθηναίου επιχειρηματία, ήρθε και το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με την πλευρά των Ολλανδών, οι οποίοι επίσης έκαναν εκ νέου κίνηση για τις μετοχές της ΠΑΕ και γενικότερα για να… τρέξουν την ομάδα.
Το θέμα είναι, όπως προκύπτει τουλάχιστον από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της Δόξας, ότι αφενός ήθελαν δωρεάν τις μετοχές, αφετέρου ήθελαν πέρα από τα εξασφαλισμένα έσοδα της αναδιάρθρωσης και χορηγία από την πλευρά του Γιάννη Μπύρου ύψους 500.000 ευρώ για να «τρέξουν» την ομάδα!
Οπως καταλαβαίνει κανείς, η συγκεκριμένη προοπτική δεν μπορούσε να προχωρήσει με αυτά τα δεδομένα, αφού δεν βρήκε σε καμία περίπτωση σύμφωνο τον Γιάννη Μπύρο. Η ερχόμενη εβδομάδα εξακολουθεί να είναι πάντως κρίσιμη για την ομάδα, διότι ο ισχυρός άνδρας της Δόξας θέλει εχέγγυα για να διασφαλίσει την επόμενη μέρα της Δόξας.
Βέβαια, η αρχική πληροφόρηση για οριστικές εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα δεν φαίνεται
ότι θα επιβεβαιωθούν. Μένει να φανεί στην πράξη…
Πάντως, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν πρέπει να διαιωνίζεται το όλο θέμα. Η αγωνία, από την άλλη, κορυφώνεται για τις τελικές αποφάσεις, έτσι ώστε να μην καθυστερήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός.
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μπύρος συνεχίζει τις επαφές του για την επόμενη μέρα και «ακτινογραφεί» όλα τα δεδομένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ