Δίπλα στον Μέτιο και ο Πέτροβιτς

Μήνυμα στήριξης σε Μέτιο η σημερινή επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ξάνθη

0
1073

Ανοικτή πολιτική εκδήλωση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μεταβαίνει στην Ξάνθη προκειμένου να δείξει την ξεκάθαρη στήριξη του κόμματος της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Θέμα της πολιτικής εκδήλωσης στις 18:30 στο Ξενοδοχείο «Ελισσώ» είναι οι «Εκλογές για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης».

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί ενόψει τον επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών έγινε γνωστή επισήμως την Τετάρτη το βράδυ με κοινή ανακοίνωση των ΝΟ.Δ.Ε. της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
Ο κ. Μητσοτάκης θα φθάσει στην Ξάνθη από την Αλεξανδρούπολη και θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Κομοτηνή και Ξάνθη.
Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη όπως αναφέρουν στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης γίνεται προκειμένου να στηριχθεί η υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου και να αμβλυνθούν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με παράλληλες υποψηφιότητες από τον γαλάζιο χώρο. Πάντως αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ανάλογες επισκέψεις του προέδρου της ΝΔ έχουν γίνει και σε άλλες Περιφέρειες της χώρας.
Στο πάνελ της ανοικτής πολιτικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη θα βρίσκονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Χρήστος Μέτιος, ο Λευτέρης Αυγενάκης και οι πέντε πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΝΔ από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ομιλία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και παράλληλα θα δοθεί ο λόγος στους προέδρους των ΝΟΔΕ οι οποίοι θα δηλώσουν την στήριξή τους στην υποψηφιότητά του Χρήστου Μέτιου.

Έδωσαν τα χέρια χθες Μέτιος και Πέτροβιτς
Εντωμεταξύ υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου στις ερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου ξεκαθαρίστηκε χθες το μεσημέρι ότι θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης ΑΜΘ, Δημήτρης Πέτροβιτς, όπως προκύπτει από την κοινή ανακοίνωση των κ.Μέτιου και κ.Πέτροβιτς που εκδόθηκε χθες το μεσημέρι. Ο κ. Δημήτρης Πέτροβιτς αποφάσισε να επιστρέψει στην παράταξη “Περιφερειακή Αναγέννηση” και να συμπορευτεί με τον Χρήστο Μέτιο με φόντο τις Περιφερειακές Εκλογές.
Στο πλαίσιο της μεταξύ τους συμφωνίας, οι δυο άνδρες προχώρησαν στην εξής κοινή δήλωση:
«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την παράταξή μας και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Ανακοινώνουμε ότι ο Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, θα είναι υποψήφιος με την παράταξή μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια ανοικτή, δυναμική και ανθρώπινη Περιφέρεια.
Μία νέα Περιφέρεια η οποία θα μπορεί να απαντά θετικά στις προκλήσεις των καιρών και θα έχει ως γνώμονα την πραγματική ανάπτυξη.
Μέχρι σήμερα συνεργαστήκαμε και καταφέραμε πολλά.
Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε δημιουργικά και να καταφέρουμε περισσότερα.
Η απόφασή μας αυτή σηματοδοτεί τη βούληση να προχωρήσουμε από κοινού δυναμικά και αποφασιστικά.
Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και το σύνολο των υποψηφίων, παλαιότερων και νέων, της παράταξης αποτελούν την εγγύηση της μεγάλης νίκης μας στις επερχόμενες εκλογές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!