Δωρεά εργαστηριακού εξοπλισμού από τον ΤΑΡ στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Δράμας

0
7134

Η εταιρεία προτίθεται να προβεί σε χρηματοδότηση αξίας 56.378 ευρώ

Την αποδοχή δωρεάς εργαστηριακού εξοπλισμού για το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Δράμας και την έγκριση του ιδιωτικού συμφωνητικού δωρεάς της εταιρίας «Trans Adriatic Pipeline AG» καλείται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας στη συνεδρίασή του που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη αύριο Τετάρτη.
Η εταιρεία Trans Adriatic Pipeline AG Greece προτίθεται να προχωρήσει σε δωρεά που αφορά τη χρηματοδότηση προμήθειας για την απόκτηση εργαστηριακού εξοπλισμού για το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Δράμας, για τη λειτουργία της ειδικότητας «Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων & Μηχανικός Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου».
Με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Δράμας, η εταιρεία έκανε γνωστό ότι προηγήθηκε πρόταση που της έγινε από την Π.Α.Μ.Θ. και αφορά τη χρηματοδότηση προμήθειας εργαστηριακού εξοπλισμού στα Εργαστηριακά Κέντρα των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Α.Μ.Θ. για τη λειτουργία της ειδικότητας «Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου». Μέσω της ίδιας επιστολής η εταιρεία γνωστοποίησε ότι η συγκεκριμένη πρόταση συνάδει με τους στόχους του Προγράμματος Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων του TAP και τους άξονες αυτού «Ασφάλεια, Υγεία, Περιβάλλον, Κοινωνική Πολιτική» οπότε και προτίθεται να προβεί στη χρηματοδότηση της προμήθειας εργαστηριακού εξοπλισμού για το 1° Εργαστηριακό Κέντρο Δράμας, προς όφελος των μαθητών και καθηγητών που φοιτούν και διδάσκουν σε αυτό.
Μέσω της σύμβασης που καλείται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο, η εταιρεία θα προβεί σε χρηματοδότηση αξίας 56.378 ευρώ για την προμήθεια και εγκατάσταση του εν λόγω εργαστηριακού εξοπλισμού προς όφελος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δράμας.
Ο εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και άμεσα για τις ανάγκες διδασκαλίας της συγκεκριμένης ειδικότητας και προς όφελος των μαθητών των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) καθώς και των καταρτιζόμενων των ΙΕΚ της αντίστοιχης ειδικότητας του Νομού Δράμας, όπως αναφέρεται σε έγγραφο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Η δομή του Εργαστηριακού Κέντρου Δράμας συστεγάζεται στο ίδιο κτηριακό συγκρότημα με το 1o και το 2ο ΕΠΑ.Λ. Δράμας καθώς και το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!