Δωρεά προς τον δήμο από συμπολίτισσά μας για ανέγερση βρεφικού σταθμού

0
4805

Την αποδοχή δωρεάς και την έγκριση σχεδίου της σύμβασης δωρεάς που αφορά τη δωρεά οικοπέδου και την σύνταξη μελετών για την υλοποίηση του έργου: «Ανέγερση βρεφικού σταθμού στην πόλη της Δράμας» από την συμπολίτισσα μας κα Χρυσούλα Σίνα καλείται να συζητήσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δράμας σε συνεδρίασή της που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιουνίου.
Με επιστολή της στις 25 Μαΐου η κ. Χρυσούλα Σίνα εξέφρασε την θέληση να προχωρήσει σε δωρεά ενός οικοπέδου με αποδέκτη τον Δήμο Δράμας, αλλά και να καλύψει το σύνολο των δαπανών που θα απαιτηθούν για τη σύνταξη μελετών, προκειμένου να ανεγερθεί ένας βρεφικός σταθμός στην πόλη της Δράμας. Τη σύνταξη των μελετών θα αναθέσει σε αξιόπιστους μηχανικούς.
Το οικόπεδο περιγράφεται σε τοπογραφικό διάγραμμα μαζί με την αίτηση δωρεάς, και έχει εμβαδό 1123,30 τ.μ. και βρίσκεται μεταξύ των οδών Σαγγαρίου, Ραιδεστού και Ικονίου. Όλα τα έξοδα μεταβίβασης του ακινήτου θα βαρύνουν τη δωρήτρια. Στο συγκεκριμένο οικόπεδο η κα Σίνα έχει την πλήρη κυριότητα βάσει των τίτλων ιδιοκτησίας. Για την ανωτέρω δωρεά υπήρξε επικοινωνία εκπροσώπων της κ. Σίνα με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Δράμας, όπου και διαπιστώθηκε η μεγάλη ανάγκη για την κατασκευή βρεφικού σταθμού σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Όπως αναφέρεται στην αίτηση της κας Σίνα αλλά και όπως εξέφρασε η ίδια την πρόθεση της, μετά την ολοκλήρωση του αντικειμένου της παρούσας δωρεάς, να προχωρήσει σε νέα δωρεά που θα αφορά την κατασκευή του βρεφικού σταθμού στη συγκεκριμένη θέση, σε συνάντηση με τον Δήμαρχο και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου στο γραφείο του Δημάρχου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!