Δωρεά θερμοκοιτίδας στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Δράμας

0
3556

Από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Αντιμετώπιση παιδικού τραύματος» με τη δωρεά του ΟΤΕ

Μία θερμοκοιτίδα μεταφοράς νεογνών που παρουσιάζουν αναπνευστικά προβλήματα χορηγήθηκε στο Νοσοκομείο της Δράμας από τον Mη κερδοσκοπικό οργανισμό «Αντιμετώπιση παιδικού τραύματος» με τη δωρεά του ΟΤΕ. Η θερμοκοιτίδα έρχεται να καλύψει πραγματικές ανάγκες της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Δράμας, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Χ», ανάλογος εξοπλισμός που υπάρχει στην κλινική είναι ήδη πεπαλαιωμένος.
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε χθες η διοίκηση του Νοσοκομείου της Δράμας, απευθύνοντας και τις ευχαριστίες της προς τον Mη κερδοσκοπικό οργανισμό που έκανε τη δωρεά. Παράλληλα, η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας τόνισε τη σημασία που έχει το έμπρακτο ενδιαφέρον των δωρητών για τη στήριξη του νοσοκομείου, που αποκτά και ιδιαίτερη βαρύτητα εξαιτίας της υγειονομικά δύσκολης περιόδου στην οποία διέρχεται η χώρα.
Η διοίκηση του Νοσοκομείου Δράμας αναφέρει τα εξής σχετικά με τη δωρεά: «Επειδή μερικά μωράκια είναι υποχρεωμένα να περάσουν τις πρώτες ώρες ή ημέρες της ζωής τους στη θερμοκοιτίδα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε πλέον να το αντιμετωπίσουμε. Τη χαρά μας οφείλουμε στη δωρεά που έγινε στο Νοσοκομείο μας από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” – με τη δωρεά του ομίλου OTE.
Η Διοικήτρια, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας ευχαριστούμε θερμά τους παραπάνω δωρητές. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή τους, καθώς το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για το Νοσοκομείο μας αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα στο πλαίσιο της τρέχουσας πρωτοφανούς κρίσης στη Δημόσια Υγεία λόγω της πανδημίας που προκλήθηκε από τη νέα νόσο Covid-19. Για το Νοσοκομείο του νομού μας, η ευαισθησία και η αλληλεγγύη όλων των δωρητών αποτελούν την καλύτερη παρακαταθήκη για ένα ευοίωνο μέλλον.
Με ευχές για καλή υγεία και ευημερία, συνεχίζουμε…».

Το προσωπικό του Νοσοκομείου ενισχύθηκε με έναν μόνιμο ιατρό και μία μεταφορέα ασθενών
Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου της Δράμας, πρέπει να σημειωθεί ότι ένας ακόμη μόνιμος γιατρός εντάχθηκε στο δυναμικό του. Ο νέος γιατρός ορκίστηκε στις 19 Αυγούστου ως μόνιμος ιατρός Ε.Σ.Υ. στο Νοσοκομείο της Δράμας. Πρόκειται για τον Θεόδωρο Τσελεμπή, ειδικό Καρδιολόγο, ο οποίος εντάχθηκε στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος με τον βαθμό του Επιμελητή Β’. Παράλληλα, μία ακόμα εργαζόμενη ορκίστηκε στις 18 Αυγούστου στο Νοσοκομείο της Δράμας και προστέθηκε στο μόνιμο προσωπικό, στον κλάδο ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού, ειδικότητας Μεταφορέων Ασθενών. Πρόκειται για την κ. Δέσποινα Βραδέλη, που διορίσθηκε από την προκήρυξη 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ, όπως έκανε γνωστό η διοίκηση του Νοσοκομείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!