Δραμοινογνωσία 2023 – Πρόγραμμα

0
12374

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ
20:30 Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Δράμας με τον κορυφαίο μουσικό και τραγουδοποιό Νίκο Πορτοκάλογλου. Μαζί του θα συμμετέχουν οι Βίκυ Καρατζόγλου και Βύρων Τσουράπης. (Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κραχτίδη Δράμας)
21:00 Το ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ παρουσιάζει τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Ποτηρίδη σε μια live βραδιά. Μαζί του θα συμμετέχουν στο βιολί ο Δημήτρης Σταματόπουλος και στο αρμόνιο-φωνή ο Βασίλης Παπαντίδης.
21:00 Το ΑΙΓΑΙΟ-cafe-bar σας προσκαλεί σε μια μοναδική βραδιά καθώς γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας του. Στα decks όλοι οι DJ’s που συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ
18:30 Παρουσίαση βιβλίου του διευθυντή του 2ου λυκείου Δράμας Χρήστου Σ. Κόλτση με τίτλο: 2ο Λύκειο Δράμας 1945-2022, των εκδόσεων «ΟΣΕΛΟΤΟΣ», στο αμφιθέατρο του 2ου ΓΕΑ Δράμας.
21:00 To FUMADOR STREET FOOD μας προσκαλεί σε μια βραδιά γαστρονομικών απολαύσεων που θα περιλαμβάνει μοναδικά cocktail με κρασί από τον Στέφανο Γεωργιάδη και ανεβαστική μουσική από τον DJ ALEX Μ PURE.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΪΟΥ
19:00 Τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας Δράμας «Έφοδος» σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Ανατολικά της πόλης», με διάρκεια από τις 19 έως τις 28 Μαΐου στα γήπεδα τένις (Ανάπλαση).
19:30 Παρουσίαση ποιητικών συλλογών του Γιώργου Λαμπριανίδη «Οφθαλμών Ακούσματα» και «ΟΝΕΙΡΩΝ ΑΠΟΝΕΡΑ» στην Μικρή Αίθουσα Δημοτικού Ωδείου – είσοδος ελεύθερη.
21:00 To Meating Restaurant παρουσιάζει μια όμορφη live μουσική βραδιά με την Ρία Ιωαννίδου πιάνο-τραγούδι και τον Γιάννη Γκαγκάνη κιθάρα-τραγουδι.
21:00: Το Χοντρό Αρκούδι παρουσιάζει Ιϊνβ’Εντεχνο-Ροκ με τον Κώστα Κραββαρίτη.
21:30: To Bar Αίγλη τιμά την 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, με ένα Λαϊκό-Ποντιακό πρόγραμμα. Με τους Στέφανος Κωνσταντινίδης, μπουζούκι-φωνή Κώστας Μπεσλεμές και πλήκτρα Ευάγγελος Κριμνιώτης.
21:30: Το Γλυκό καφέ φιλοξενεί τον Κώστα Τότσιο οπού θα τραγουδήσει και θα παίξει με την κιθάρα του.
19:00 To Wild Duck coffee roasters μας παρουσιάζει διάφορους συνδυασμούς κρασιού με φαγητό με DJ τον Κ4Κ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΪΟΥ
18:00 To Giardino στήνει Πικάπ και φιλοξενεί τους δημιουργούς του καναλιού “madeforus” Theo G. & Da’Chill για ένα απογευματινό βινυλιακό Dj set
21:00 Το Χοντρό Αρκούδι παρουσιάζει live Λαϊκό-Ρεμπέτικο με τους Τζιμ Τέγος και Γιάννη Κατσιγιάννη.
21:00 To Ducktail – All day cafe and wine bar, υποδέχεται το συγκρότημα XaΛKomaniacs.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΪΟΥ
20:00 Οι πολιτιστικοί σύλλογοι θα χορέψουν στην κεντρική πλατεία της Δράμας.

ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΪΟΥ
18.00 – 21.00 Ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας στα πλαίσια της Δραμοινογνωσίας, συμμετέχει οργανώνοντας happenings στα εξής 3 σημεία:
• Αμύντα
• Μ. Αλεξάνδρου
• Αρχή Βενιζέλου – Πεζόδρομος Πλατείας
Μουσική, χορευτικά σχήματα, DJ’s, κατασκευές και χειροτεχνίες για παιδιά, ζωγραφική προσώπου, παιχνίδια, κοκτέιλ, παιδικά χτενίσματα, κτλ. Με την ευγενική συμμετοχή των ΕΠΑΣ-ΔΥΠΑ Δράμας (Βοηθοί Βρεφονηπιοκομίας και Κομμωτικής Τέχνης) και ΙΕΚ-ΔΥΠΑ Δράμας (Βοηθοί Βρεφονηπιοκομίας και Τεχνικοί Αισθητικοί Ποδολογίας, Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής)
20:30 Στην οδό Βίτσι τα καταστήματα παρουσιάζουν μια live βραδιά με τους BRASSERIE MOUSIQUE στο παραδοσιακό καφενείον Στη Χόβολη.
21:00 Το συγκρότημα JURASIC BAND θα βρεθεί στο Σταθμό των τρένων.
21:00 Το ΑΕΛΙΑ all day bar παρουσιάζει το συγκρότημα ΣΑΦΡΑΝ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ
11:00 -12:00 Ημερίδα με θέμα « Αναδεικνύοντας τους οίνους ΠΟΠ-ΠΓΕ μέσα από την τέχνη του Sommelier. Η σημασία της λελογισμένης κατανάλωσης.» Την ημερίδα θα παρουσιάσει ο διακεκριμένος Sommelier κ. Αρης Σκλαβενίτης, στο ξενοδοχείο «Hydrama Grand Hotel». Θα πραγματοποιηθεί γευστική δοκιμή οίνων.
19:00 Στη πλατεία της Δράμας, ο καταξιωμένος Chef και συγγραφέας μαγειρικών βιβλίων, Παπανδρέου Αλέξανδρος, θα μας παρασύρει σε ένα γαστρονομικό ταξίδι με οδηγό τον οίνο και θα πλαισιόνεται με την μουσική απο το συγκρότημα ΣΑΦΡΑΝ
19:00 To Wild Duck coffee roasters μας παρουσιάζει διάφορους συνδυασμούς κρασιού με φαγητό με DJ τον Κ4Κ.
21:00 To FUMADOR STREET FOOD μας προσκαλεί σε μια βραδιά γαστρονομικών απολαύσεων που θα περιλαμβάνει μοναδικά cocktail με κρασί από τον Στέφανο Γεωργιάδη και ανεβαστική μουσική από τον DJ ALEX Μ PURE.
21:00 To Ginger Espresso Bar live music.
21:00 To ΑΙΓΑΙΟ-cafe-bar υποδέχεται το συγκρότημα THE SIX ROCK ’n ROLL BAND To 21:30 Bar Αίγλη παρουσιάζει Live Rock Event με τη μπάντα Motorwoolf.

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ
21:00 Ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας στα πλαίσια της Δραμοινογνωσίας, συμμετέχει οργανώνοντας happenings στα εξής 3 σημεία: Κωνσταντινουπόλεως και Σμύρνης Αρμεν και Βελισσαρίου- Γ. Ζερβού Εμμ. Παππά. Μουσική, χορευτικά σχήματα, DJ’s, κατασκευές και χειροτεχνίες για παιδιά, ζωγραφική προσώπου, παιχνίδια, κοκτέιλ, παιδικά χτενίσματα, κτλ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΪΟΥ
20:00 Συναυλία Μουσικού Σκολείου και Συλλόγων Κέντρου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Αν. Μακεδονίας στην Κεντρική Πλατεία Δράμας.
20:00 Lime Cocktail Shisha Bar – Fontana Cafe Bar – Agua de la Fuente φιλοξενούν το συγκρότημα Λραματζορε.
21:00 Στην οδό Βίτσι τα καταστήματα παρουσιάζουν μια live βραδιά με τους Συμπέθερους στο παραδοσιακό καφενείον Στη Χόβολη.
21:00 Η παραδοσιακή ταβέρνα’Ει κιτί μας υποδέχεται υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας. Με τους Στάθη Τσαϊρίδη στο τραγούδι, τον Παναγιώτη Κογκαλίδη στη λύρα και τον Γιώργο Κεχαγιόγλου στο νταούλι.
21:00 To Bar Αίγλη φέρνει δύο μουσικά σχήματα από τη γειτονική Ξάνθη, τους Beetroots, με ελληνική ροκ, έντεχνη και παραδοσιακή μουσική και τους Ατακτους ένα αμιγώς ρεμπέτικο σκήμα με προπολεμικά και μεταπολεμικά τραγούδια στο ρεπερτόριο τους. Τα σχήματα θα φιλοξενηθούν κάτω ακριβώς από το κτίριο που φιλοξενεί το Bar Αίγλη.
21:00 Το Χοντρό Αρκούδι παρουσιάζει ΙϊνβΈντεκνο-Έλαφρολαϊκό με το μουσικό συγκρότημα Ονειροβάτες
21:00 To Meating Restaurant παρουσιάζει μια όμορφη live μουσική βραδιά με την Ρία Ιωαννίδου πιάνο-τραγούδι και τον Γιάννη Γκαγκάνη κιθάρα-τραγούδι.
21:00 Ο Καρβουνιάρης παρουσιάζει μια live βραδιά με το συγκρότημα «7 όγδοα».
21:00 Το ΑΕΛΙΑ all day bar παρουσιάζει το συγκρότημα BRASSERIE MUSIQUE.
21:30 Ποντιακή Βραδιά με τον Λάζαρο Κεφαλίδη στο τραγούδι, Αλκιβιάδη Κεφαλίδη στην λύρα στο Μαυρόβατο, The Kars Place.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΪΟΥ
20:00 Ο Σκακιστικός Όμιλος Δράμας σε συνεργασία με το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνουν ομιλία και αγώνα σιμουλτανέ με τον Πρωταθλητή Ελλάδος Θάνο Μαστροβασίλη, στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου Δράμας. Ενημερωτική επίσκεψη στην έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Δράμας με θέμα Ή ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ” από την κ. Βασιλική Πουλιούδη Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δράμας με την υποστήριξη του Europe direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Δράμας διοργανώνει την παρουσίαση βιβλίου του δραμινού προπονητή και συγγραφέα Δημήτρη Τζεφαλή, με τίτλο: Στον δρόμο για το Καλλιμάρμαρο, που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας. Μετά την παρουσίαση ο Δημήτρης Τζεφαλής θα δώσει οδηγίες και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δρομέων αναφορικά με τον αγώνα δρόμου Wine Trail ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28/05/2023.
20:00 Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπακίου Δράμας σας περιμένει στην κεντρική πλατεία Δράμας: «Φεστιβάλ Γεύσεων, γεύσεις οίνου». Οι Σύλλογοι μαγειρεύουν και παρουσιάζουν τις γεύσεις του τόπου τους. Χρησιμοποιούν επιλεγμένα κρασιά για την παρασκευή τους ή συνοδεύουν με αυτά.
20:00 Η Ατλαντίδα μας παρουσιάζει τους: CHRISTINA LUNA (Vocals / Electric Lute), F/THEME (Live DJ Set & Arrangment), PANOS AIVAS (Qanun / Vocals).
21:00 To Giardino μας καλεί σε μια έντεχνη βραδιά μαζί με τη Ρία Ιωαννιδου σε πιάνο και τραγούδι.
21:00 Το ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ υποδέχεται το συγκρότημα XaΛKomaniacs.
21:00 Το Γλυκό καφέ υποδέχεται τους Δέσποινα Βαμβακά φωνή, τον Τάσο Μασάδη μπουζούκι – φωνή και τον Αρη Λίγκα κιθάρα – φωνή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΪΟΥ
10:00 WINE TRAIL 2 Αγώνες Δρόμου μέσα από τους αμπελώνες και τα οινοποιεία. Τόπος εκκίνησης και τερματισμού: Δημοτικό κατάστημα Τοπικής Κοινότητας Ανδριανής. Ο πρώτος αγώνας ξεκινάει στις 10:00 (12χλμ) και ο δεύτερος στις 10:15 (7χλμ).
19:00 Τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας Δράμας «Εφοδος» σας προσκαλούν στην ολοκλήρωση της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Ανατολικά της πόλης» στα γήπεδα τένις (Ανάπλαση).
20:30 Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπακίου Δράμας σας περιμένει στην Κεντρική Πλατεία Καλαμπακίου: “Διαγωνισμός Γεύσης” με τη συμμετοχή των γονέων των παιδικών τμημάτων παραδοσιακού χορού και του Δ.Ι.Ε.Κ. Δράμας.
30:30 Η λαϊκή ορχήστρα Αλέγκρο θα μας ταξιδέψει με τις μελωδίες της στο Αμφιθέατρο Δημοτικού Ωδείου Δράμας. Στη συναυλία συμμετέχει και το παραδοσιακό σύνολο καθηγητών Δημοτικού Ωδείου Δράμας.

 

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ MALEAS ESTATE

Το ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ Maleas Estate Maleas Estate Extra Virgin Olive Oil θα είναι επισκέψιμο το Σάββατο 27 Μαΐου και την Κυριακή 28 Μαΐου.

 

ΧΑΡΙΣΚΟΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ (GREEK-SPIRITS)

Οι πόρτες της Χαρίσκος αποστάγματα (Greek-Spirits) θα είναι ανοιχτές για το ευρύ κοινό καθημερινά αλλά και το σαββατοκύριακο από τις 12:00 — 19:00.
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα γευσιγνωσίας όλων των προϊόντων της εταιρίας μας. Θα πραγματοποιείται ξενάγηση κάθε 1.5 ώρα σε γκρουπ που θα αποτελούνται από 10 άτομα, έτσι ώστε να έχουμε τον χρόνο και την δυνατότητα να λύσουμε οποιαδήποτε απορία και να καταρρίψουμε τυχών «μύθους» περί αλκοόλης

 

ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΪΟΥ
11:00-18:00 Ξεναγήσεις στους επισκέψιμους χώρους του Οινοποιείου ανά τακτά χρονικά διαστήματα
12:00-13:30 Masterclass «Παλαίωση και σωστή συντήρηση κρασιών στο σπίτι» Σε τί θερμοκρασία διατηρούμε το κρασί; Ποιοι είναι οι κατάλληλοι χώροι αποθήκευσης και ποιες είναι οι σωστές συνθήκες παλαίωσης και συντήρησης των κρασιών στο σπίτι μας; Οι οινολόγοι του Κτήματος παρουσιάζουν αναλυτικά τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει όποιος θέλει να απολαύσει μια φιάλη κρασί στο πικ της.
15:30-17:30 Κατόπιν κράτησης και για περιορισμένο αριθμό ατόμων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
15:00-17:30 Masterclass «Το σωστό σερβίρισμα και οι βασικές αρκές ταιριάσματος φαγητού κρασιού» Πολλά τα είδη και τα στυλ των ποτηριών, διάφορες οι θερμοκρασίες σερβιρίσματος. Τι ταιριάζει όμως ιδανικά σε κάθε περίπτωση αλλά και με ποιο πιάτο; Αυτό θα μας το εξηγήσουν οι οινολόγοι του Κτήματος μέσα από απλές συμβουλές που θα φανούν χρήσιμες σε όλους τους οινόφιλους. Κατόπιν κράτησης και για περιορισμένο αριθμό ατόμων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
11:00-18:00 Live “Q violins”. Μέσα από τους ήχους του βιολιού οι «Q violins» μας ταξιδεύουν με δικές τους συνθέσεις και σύγχρονες ενορχηστρώσεις σε γνωστά κλασικά έργα. Μαζί μας για το σινικό φεστιβάλ της δραμοινογνωσίας, θα βρίσκετε ο δημήτρης Κιουρντζιάδης, ένας εκ των τριών μελών του συγκροτήματος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2023
11:00-18:00 Ξεναγήσεις στους επισκέψιμους χώρους του Οινοποιείου ανά τακτά χρονικά διαστήματα Masterclass «Το σωστό σερβίρισμα και οι βασικές αρχές ταιριάσματος φαγητού κρασιού»
Πολλά τα είδη και τα στυλ των ποτηριών, διάφορες οι θερμοκρασίες σερβιρίσματος. Τι ταιριάζει όμως ιδανικά σε κάθε περίπτωση αλλά και με ποιο πιάτο; Αυτό θα μας το εξηγήσουν οι οινολόγοι του Κτήματος μέσα από απλές συμβουλές που θα φανούν χρήσιμες σε όλους τους οινόφιλους. Κατόπιν κράτησης και για περιορισμένο αριθμό ατόμων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
12:00-13:30 Masterclass «Παλαίωση και σωστή συντήρηση κρασιών στο σπίτι» Σε τί θερμοκρασία διατηρούμε το κρασί; Ποιοι είναι οι κατάλληλοι χώροι αποθήκευσης και ποιες είναι οι σωστές συνθήκες παλαίωσης και συντήρησης των κρασιών στο σπίτι μας; Οι οινολόγοι του Κτήματος παρουσιάζουν αναλυτικά τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει όποιος θέλει να απολαύσει μια φιάλη κρασί στο πικ της. Κατόπιν κράτησης και για περιορισμένο αριθμό ατόμων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
15:30-17:30 Live Saxophone & Piano Η Πωλίνα Κατσαβούνη στο σαξόφωνο με συνοδοιπόρο τον Αλέξανδρο Τσακιρίδη στο πιάνο παρουσιάζουν ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια από’Ελληνες και ξένους δημιουργούς που αγαπήσαμε, διασκευασμένα σε ύφος – swing, ρετρό αλλά και ακουστικές μπαλάντες.

 

CHATEAU NICO LAZARIDI

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΪΟΥ 2023
11.00-18.00 Ξεναγήσεις ανά μισάωρο & Γευστικές Δοκιμές / Όλο το διήμερο μπορείτε να συμμετέχετε στις προγραμματισμένες ξεναγήσεις που έχουμε οργανώσει ανά μισή ώρα.
12.00-13.00 Premium Experience / Ένα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι στους premium οίνους της Nico Lazaridi με food pairing που έχει επιμεληθεί η οινολόγος και διευθύντρια marketing του οινοποιείου Φεντερίκα Λαζαρίδη.
13.00-14.00 «Click στο οινοποιείο» με τον Γιώργο Ζαρζώνη / Όσα χρειάζεται να ξέρουμε για να βγάζουμε καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό μας. Στο τέλος, οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στα μυστικά της σοκολάτας και τους γευστικούς συνδυασμούς της με το κρασί!
14.00-15.00 Live με τους “Mary Doutsi & the Swingers” / Συναυλία με αγαπημένα pop τραγούδια των 70s, 80s, 90s καθώς και διασκευές γνωστών ελληνικών τραγουδιών σε jazz και latin ήχους.
15.00-16.00 Premium Experience (2° session)
16.00-17.00 «Click στο οινοποιείο» με τον Γιώργο Ζαρζώνη (2° session)
17.00-18.00 Live με τους “Mary Doutsi & the Swingers” (2° session)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2023
11.00-18.00 Ξεναγήσεις ανά μισάωρο & Γευστικές Δοκιμές
12.00-13.00 Premium Experience
13.00-14.00 Βιβλιοπαρουσίαση / Πρώτη παρουσίαση του εμπνευσμένου από την περιοχή της Δράμας νέου λευκώματος με τίτλο «ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΥΝΟ» σε κείμενα και φωτογραφίες του Γιώργου Ζαρζώνη.
14.00-18.00 DJ set με τον Κώστα Γεωργιάδη Premium Experience (2° session)
16.00-17.00 «Click στο οινοποιείο» με τον Γιώργο Ζαρζώνη

 

ΚΤΗΜΑ ΓΕΝΝΗΜΑ ΨΥΧΗΣ ΜΑΝΩΛΕΣΑΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΪΟΥ 2023
21.00-24.00 Latin Party με τους ChoroDrama! Μια νύχτα γεμάτη κρασί, cocktails, μουσική και χορούς από λατινική Αμερική! Salsa, bachata, kizomba, rueda de casin, animations! – “Vamos a bailar!”

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2023
13.00-17.00: Κρητικό γλέντι με τον Γιώργο Σφακιανάκη, την Κυριακή 28 Μαΐου

 

ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ

17:30 -19:00 Masterclass το Σάββατο 27 Μαΐου
11:00-19:00 Masterclass τη Κυριακή 28 Μαΐου

 

ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ

11:00-19:00 Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου θα είναι ανοικτό το κτημα
Στις 27 και 28 Μαΐου στον ανανεωμένο πολυχώρο του οινοποιείου θα φιλοξενηθεί έκθεση Αγιογραφίας της εκπαιδευτικού κας Καλλιόπης Χατζοπούλου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΪΟΥ 2023
11:00-18:00 Θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τους οινολόγους Μπάκη και Αλέξανδρο Τσάλκο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2023
11:00-18:00 Θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τους οινολόγους Μπάκη και Αλέξανδρο Τσάλκο.
12:00 Αμπελος και Οίνος στο διάβα του χρόνου: Σύμβολα, Εικόνες,Ύμνοι
Παρουσίαση από τη Διευθύντρια του Αρχαιολογικού Μουσείου Δράμας κας Βασιλικής Πουλιούδη και της συντ. εκπαιδευτικού κας Μαρίας Στυλίδου- Κωνσταντούδη. Απόδοση Ύμνων από την χορωδία του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου με χοράρχη τον κον Γιάννη Κούτρα. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία και τις ευχές του ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας κ. κ. Δωρόθεος.
Με τη λήξη της Δραμοινογνωσίας θα πραγματοποιηθεί το πολυαναμενόμενο closing cocktail party με τις μουσικές επιλογές του dj Jorgio Kioris της Movement Recordings και τη δημιουργία μοναδικών cocktail με τους οίνους του οινοποιείου των bartender Γιώργου Βένου και Κλήμη Σουλικίδη.

 

OENOPS (ΚΑΡΑΤΖΑ)

11:00-18:00 Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Μαΐου το οινοποιείο θα είναι ανοικτό για το οινοφιλο κοινό για ξενάγηση, σεμινάρια οίνου και οινογευσία όλων των προϊόντων, συνοδεία εδεσμάτων από την περιοχή με ευχάριστη μουσική και διάφορες εκπλήξεις.

 

ΚΤΗΜΑ ΤΕΧΝΗ ΟΙΝΟΥ

11:00-18:00 Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Μαΐου το οινοποιείο θα είναι ανοικτό για το οινοφιλο κοινό για ξενάγηση, σεμινάρια οίνου και οινογευσία όλων των προϊόντων, συνοδεία εδεσμάτων από την περιοχή με ευχάριστη μουσική και διάφορες εκπλήξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ