Δυνατές αναμετρήσεις με φόντο τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας στην Β’ ΕΠΣ

Τα παιχνίδια της Κυριακής στους δύο ομίλους

0
690

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται, αυτήν την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, η 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου και η 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος ανδρών της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας, καθώς το πρωτάθλημα μπαίνει σε ρυθμούς υψηλού ανταγωνισμού και οι ομάδες αρχίζουν να σταδιακά να χτίζουν τη βαθμολογική τους θέση.
Ο πρωτοπόρος Πήγασος δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού Β΄, σε μια αναμέτρηση όπου οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά η νεανική Νέα Αμισός έχει αποδείξει ότι είναι μαχητική στην έδρα της.
Στη Νέα Κρώμνη, ο Ακρίτας θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας, αυτή τη φορά απέναντι στην ΑΕ Αμπελοκήπων Β΄, η οποία αναζητά μεγαλύτερη σταθερότητα.
Στο Προάστιο, ο ΠΑΟΚ Προαστίου θα φιλοξενήσει την ΑΕ Κυργίων, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής με τον πρωτοπόρο Πήγασο.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι στο Μοναστηράκι, όπου ο τοπικός Κεραυνός θα φιλοξενήσει τον ανεβασμένο Ηρακλή Μαυροβάτου, που προέρχεται από ευρεία νίκη και θέλει να παραμείνει στην πρώτη τριάδα του ομίλου.
Η Δόξα Αντώνης Καστρινός θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Αδριανής, ο οποίος βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την κορυφή και δεν θα αφήσει εύκολα περιθώρια για απώλειες.
Τέλος, το πρόγραμμα του 1ου ομίλου ολοκληρώνει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αβέρωφ Δράμας και στον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον τίτλο του φαβορί απέναντι σε έναν αντίπαλο που αναζητά βαθμολογική ανάσα.

1ος Όμιλος
7η Αγωνιστική
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ Β – Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ Β – ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ
ΠΑΟΚ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ- Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ
ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ
Α.Σ. ΑΒΕΡΩΦ ΔΡΑΜΑΣ – ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ

Στον 2ο όμιλο τρεις ομάδες, ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου, ο Μακεδονικός Αλιστράτης και ο Αστέρας Κουδουνίων συγκατοικούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης του ομίλου με 12 βαθμούς, με τον Ηρακλή Μυλοποτάμου να ακολουθεί πολύ κοντά στην τέταρτη θέση. Τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής έφεραν ανακατατάξεις, ενώ η νέα αγωνιστική περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις για όλες τις βαθμολογικές ζώνες.
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Ηρακλής Μυλοποτάμου θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο πλέον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της κορυφής.
Στην Αλιστράτη, ο δεύτερος στην κατάταξη Μακεδονικός θα υποδεχθεί την ΑΕ Καλής Βρύσης, που προέρχεται από νίκη και θα επιδιώξει να συνεχίσει ανοδικά.
Η Δόξα Μικρόπολης, με ανεβασμένο ηθικό μετά το 0-5 στο Φωτολίβος, θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Κουδουνίων σε ακόμη μία ενδιαφέρουσα μάχη.
Στη Γραμμένη, ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος και ο Άρης Φωτολίβους θα αναζητήσουν βαθμούς αντίδρασης, μετά τις ήττες της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ τέλος, η νεανική Δόξα Πετρούσας Β’ θα υποδεχθεί τη Δόξα Κάτω Βροντούς, με στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να ανέλθει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά.

2ος Όμιλος
6η Αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ Β – ΔΟΞΑ Κ.ΒΡΟΝΤΟΥΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ- Α.Ε. Κ.ΒΡΥΣΗΣ
ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ
Μ.ΑΛΕΞ. ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!