Έγινε τη Δευτέρα η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων της Δόξα Δράμας

0
2753

Το απόγευμα της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Δράμας η συνέντευξη τύπου της ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Εκ μέρους της ομάδας μίλησε ο κ. Απόστολος Πετράκης και παράλληλα έγινε η παρουσίαση των μεταγραφών της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Απόντες από τα μεταγραφικά αποκτήματα ήταν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και ο Γιούρι Λοέν.

Απόστολος Πετράκης: «Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε πίστη και προσήλωση στο όραμα»
Κατά την τοποθετησή του ο κ. Πετράκης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους έκανε μια μικρή αναδρομή στις 40 ημέρες παρουσίας του στην πόλη της Δράμας, αλλά και σε αυτούς που του ανέθεσαν τον σχεδιασμό της Δόξας Δράμας.
Όπως τόνισε από το πρώτο λεπτό της παρουσίας του ήξερε πως η επιτυχία θα έρχονταν μέσα από την επιλογή ικανών συνεργατών, γι αυτό και επέλεξε τους καλύτερους συνεργάτες και αναφέρθηκε ειδικότερα στους κ.κ. Γιάννη Ξανθόπουλο, Γιάννη Μαυρόπουλο και τον Χάρη Γρηγορίου ενώ δεν ξέχασε και τους συνεργάτες στο τμήμα μάρκετινγκ τη Μαρία, τη Νατάσα και τους υπόλοιπους συνεργάτες που εργάζονται στο γραφείο.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Για προπονητή επέλεξα τον κ. Κολιτσιδάκη Θανάση διότι τον γνωρίζω πολύ καλά και πέρα από το ότι έχουμε συνεργαστεί, ξέρω την γνώση του και το πάθος του. Θεωρώ πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Δόξα Δράμας να πάει ένα βήμα πιο πέρα. Κινηθήκαμε γρήγορα αλλά όχι βιαστικά όσον αφορά το θέμα των μεταγραφών, άσχετα αν ο χρόνος ήταν ασφυκτικός. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες μου έχουν πίστη και προσήλωση στο όραμα.»

Γιάννης Ξανθόπουλος, τεχνικός διευθυντής: «Στόχος μας είναι η εξάδα»
«Πάντα ήμουν κοντά στη Δόξα Δράμας αλλά φέτος έγινε επίσημα. Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση της νέας διοίκησης γιατί μία ζωή είμαι Δόξα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Πετράκη για το πόστο που μου ανέθεσε αλλά και για το γεγονός πως όλες οι προτάσεις μου εισακούστηκαν. Ξεκινήσαμε αργά και είναι δύσκολο. Ωστόσο αναλαμβάνω πλήρως όλη την ευθύνη για το αγωνιστικό κομμάτι σε συνεργασία πάντα με το προπονητικό τιμ. Υπάρχει ένα τριετές πλάνο και αν δεν καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ομάδα σε 3 χρόνια ξεκάθαρα θα είμαστε αποτυχημένοι. Δεν χρειάζεται να λέμε λόγια πολλά. Στόχος μας είναι η εξάδα».

Θανάσης Κολιτσιδάκης, προπονητής: «Πιστεύω στις δυνατότητες μας και στην πορεία θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα»
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκεστε εδώ, και παράλληλα να ευχαριστήσω τον κ. Πετράκη και τον κ. Ξανθόπουλο για την εμπιστοσύνη. Έχουμε ένα ρόστερ ικανό να ανταπεξέλθει στην SL2. Έχω ένα ικανό τιμ συνεργατών μεταξύ των οποίων ο άμεσος συνεργάτης μου ο Πέτρος Μαρινάκης, ο Γιάννης Κατσανίκας που είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και όλα τα παιδιά που βοηθούν ώστε οι ποδοσφαιριστές να έχουν ότι χρειάζεται. Χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά όταν είσαι Δόξα δεν έχεις χρόνο! Χρειαζόμαστε εμπιστοσύνη, επιμονή και υπομονή από όλους. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και στην πορεία θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτά τα παιδιά. Δουλεύουμε καθημερινά με τους συνεργάτες μου ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στο ξεκίνημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ