Εγκαίνια βρεφονηπιακού σταθμού στην Αδριανή

0
6429

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια του βρεφονηπιακού σταθμού Αδριανής. Ο νέος πλήρως ανακαινισμένος βρεφονηπιακός σταθμός Αδριανής έχει πλέον βρεφικό τμήμα και θα φιλοξένει παιδιά από 6 μηνών μέχρι και την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση δίνοντας έτσι διέξοδο στις μητέρες του Δήμου μας.
Ο Δήμος Παρανεστίου προχώρησε επίσης στην ανακαίνιση και του παιδικού σταθμού Παρανεστίου ώστε οι κτιριακές εγκαταστάσεις να είναι σύμφωνες με τις απαιτήσεις του νέου νόμου.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου ανέφερε: «Ένα αίτημα δεκαετιών υλοποιήθηκε από τη Δημοτική μας Αρχή και για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Δήμος Παρανεστίου αποκτά μια νέα Δημόσια Κοινωνική Δομή που δίνει λύση στις εργαζόμενες και όχι μόνο μητέρες που δεν είχαν που να αφήσουν το μωρό τους. Ο Δήμος μας, μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης των κτιρίων του βρεφονηπιακού σταθμού Αδριανής και του παιδικού σταθμού Παρανεστίου, είναι πλέον ένας από τους πρώτους Δήμους με σταθμούς που διαθέτουν μόνιμη άδεια λειτουργιάς. Τα παιδιά μας πλέον θα φιλοξενούνται σε έναν ευχάριστο, λειτουργικό και κυρίως ασφαλή χώρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ