Εκδόθηκε χθες η προκήρυξη για τις φυλακές Νικηφόρου

0
2719

– Αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου οι αιτήσεις
– Από 11 έως 26 Μαΐου η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής

Εκδόθηκε χθες, από το ΑΣΕΠ, η προκήρυξη 4Κ/2021 που αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 76 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών & Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.), στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι 52 θέσεις προσωπικού για τη στελέχωση του νέου καταστήματος κράτησης Δράμας στον Νικηφόρο.
Όπως ανακοινώθηκε, με την έκδοση της προκήρυξης οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη. Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 11 Μαΐου 2021, ημέρα Τρίτη, και λήγει στις 26 Μαΐου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν πριν από την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Οι 52 θέσεις που αφορούν τη στελέχωση του καταστήματος κράτησης Δράμας είναι οι εξής:
-2 θέσεις ΠΕ Εγκληματολόγων,
-2 θέσεις ΠΕ Ιατρών (Ειδικότητας Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής),
-1 θέση ΠΕ Ιατρών ειδικότητας Ψυχιατρικής,
-2 θέσεις ΠΕ Κοινωνικής Εργασίας,
-3 θέσεις ΠΕ Κοινωνιολόγων,
-1 θέση ΠΕ Οδοντιάτρων,
-7 θέσεις ΠΕ Σωφρονιστικού Ενηλίκων,
-3 θέσεις ΠΕ Ψυχολόγων,
-5 θέσεις ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού,
-1 θέση ΤΕ Μηχανικών (Ειδ. Ηλεκτρολόγων),
-1 θέση ΤΕ Μηχανικών (Ειδ. Ηλεκτρονικών),
-1 θέση ΤΕ Πληροφορικής,
-4 θέσεις ΤΕ Υγείας Πρόνοιας (Ειδ. Κοινωνικής Εργασίας),
-5 θέσεις ΤΕ Υγείας Πρόνοιας (Ειδ. Νοσηλευτικής),
-5 θέσεις ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού,
-2 θέσεις ΔΕ Νοσηλευτικής,
-3 θέσεις ΔΕ Οδηγών,
-1 θέση ΔΕ Τεχνικού (Ειδ. Ηλεκτρολόγου),
-1 θέση ΔΕ Τεχνικού (Ειδ. Ηλεκτρονικού),
-2 θέσεις ΔΕ Τεχνικού (Ειδ. Μαγείρων).

Το προσωπικό που θα προσληφθεί μέσω της συγκεκριμένης προκήρυξης για τη στελέχωση του καταστήματος κράτησης Δράμας είναι μέρος των 258 θέσεων που θα καλυφθούν συνολικά για τη λειτουργία του. Οι θέσεις φυλακτικού προσωπικού θα προκηρυχθούν στη συνέχεια.Η έκδοση της προκήρυξης δίνει τέλος στη μακροχρόνια αναμονή για τη διαδικασία στελέχωσης του νέου καταστήματος κράτησης που δικαιολογημένα απασχολεί την τοπική κοινωνία, αφού δημιουργούνται 258 νέες θέσεις εργασίας στο νέο σωφρονιστικό κατάστημα.
Στην προκήρυξη συμπεριλαμβάνονται επίσης προσλήψεις προσωπικού για το Επιμελητήριο Άρτας, το Επιμελητήριο Εύβοιας, το Επιμελητήριο Λάρισας, την Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, τον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ., το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και την Υπηρεσία Φιλοτελικού και Ταχυδρομικού Μουσείου της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Γ.Γ.Τ.Τ. – Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ