Έκλεισε με επιτυχία η 4η συνάντηση Μαμμούθ στο Καστανόδασος της Μικρόπολης

0
363

Η αποχώρηση των μοτοσυκλετιστών έγινε το πρωί της Κυριακής χωρίς καιρικές αντιξοότητες


Με μεγάλη προσέλευση συνυπολογίζοντας και τις καιρικές συνθήκες, έπεσε την Κυριακή η αυλαία της 4ης συγκέντρωσης Μοτοσυκλετιστών με την ονομασία «Μαμμούθ» που διοργανώνει η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος. Η συνάντηση περιελάμβανε χειμερινή διαβίωση στο Καστανόδασος της Μικρόπολης. Η τετραήμερη συνάντηση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και με τη βοήθεια του χιονιού που έπεσε τις προηγούμενες ημέρες χάρισε στους μοτοσυκλετιστές μια μοναδική εμπειρία και σπάνιες εικόνες σε ένα πανέμορφο περιβάλλον.
Το Σάββατο το βράδυ κόπηκε, με γέλια και πειράγματα αλλά και με κάθε επισημότητα, η πίττα της ΜΟΤΟΕ, με τον «τυχερό» να κερδίζει μια δωρεάν είσοδο στην πανελλήνια συνάντηση.
Στη φετινή συνάντηση υπήρξε συμμετοχή φίλων της μοτοσυκλέτας από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Κέρκυρα και άλλων περιοχών όπως έχει δηλώσει στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας ο κ. Θεόδωρος Δημητριάδης, πρόεδρος της Μοτολέσχης «Κάβειροι» (που διοργανώνει την συνάντηση) και έφορος εκδηλώσεων της ΜΟΤΟΕ.
Η μοτοσυκλετιστική συνάντηση «Μαμμούθ» είναι ένας αξιόλογος θεσμός τόσο για τη χώρα μας όσο και για τα Βαλκάνια που προσελκύει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους των δυο τροχών αφού πέραν του συναρπαστικού φυσικού περιβάλλοντος στο καστανόδασος της Μικρόπολης περιλαμβάνει μουσικές βραδιές με D.J. ενημέρωση για τα τεκταινόμενα της ΜΟΤΟΕ, εκδρομικά προγράμματα στην ευρύτερη περιοχή, εντουροβόλτες, πολιτιστικά δρώμενα, σεμινάρια πρώτων βοηθειών, ταξιδιωτικά αφιερώματα και πολλές ακόμη ευχάριστες στιγμές.
Η περιοχή αποδείχθηκε, ιδανική για την φιλοξενία τέτοιων συναντήσεων, αφού πέρα από την άγρια ομορφιά της δασικής περιοχής, αφήνει αξέχαστες εμπειρίες ειδικά σε όσους θέλουν να τη γνωρίσουν με τη βοήθεια της μοτοσυκλέτας. Από το σπήλαιο του Αγγίτη, έως το Οχυρό Λίσσε, αλλά και από το Μενοίκιο μέχρι το Φαλακρό όρος, υπάρχει ένα ευρύ εκδρομικό πεδίο, που βοηθά τους φίλους των δυο τροχών να γνωρίσουν την περιοχή αλλά και να μείνουν εντυπωσιασμένοι από την ομορφιά και την ιστορία της.
Η αποχώρηση των μοτοσυκλετιστών από την 4η συνάντηση «Μαμμούθ» έγινε το πρωί της Κυριακής με ελαφρά λιακάδα και χωρίς προβλήματα για τους ταξιδιώτες, πολλοί εκ των οποίων ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ