Εκλογές στην Α.Ε. Καλαμπακίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης

1
1143

«Παρών» δηλώνει και πάλι ο Αλέξης Αλεξέρης


Σε Τακτική Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση, την Παρασκευή 8 Ιουλίου προχωρά η Αθλητική Ένωση Καλαμπακίου, καθώς η θητεία του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα. Για μία ακόμα θητεία, τον προεδρικό θώκο θα διεκδικήσει ο νυν πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξης Αλεξέρης, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας για την περίοδο 2021-2022.
Ο κ. Αλεξέρης, πλαισιωμένος από τωρινούς του συνεργάτες, στους οποίους θα προστεθούν και νέα στελέχη, έχει ως στόχο να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της Α.Ε. Καλαμπακίου και να την κρατήσει σταθερά στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Δ.
Σε ό,τι αφορά την πρόθεση κάποιου άλλου προσώπου, εκ των μελών της Α.Ε. Καλαμπακίου, να διεκδικήσει την προεδρεία, φήμες κάνουν λόγο για την ενεργοποίηση πρώην παράγοντα ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος, απομένει όμως να δούμε αν οι φήμες αυτές θα επαληθευτούν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διαδικασία της κατάρτισης του κοινού ψηφοδελτίου, τα μέλη που θα κληθούν να ψηφίσουν θα μπορούν να επιλέξουν ένα πρόσωπο από αυτά που θα θέσουν υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου, ενώ στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα πρέπει να επιλέξουν από κάτω ποιους επιθυμούν να ψηφήσουν για μέλη του Δ.Σ. Δηλαδή θα υπάρχουν υποψήφιοι μόνο για την προεδρία και υποψήφιοι μόνο για μέλη του Δ.Σ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!