Με τον Θάνο Ξυραφίδη στην τεχνική του ηγεσία συνεχίζει ο Κεραυνός Αρκαδικού

0
904
Από αριστερά, ο Θάνος Ξυραφίδης, ο Σάββας Σαββίδης και ο Στέφανος Φεστερίδης

Την πρόσληψη του Θάνου Ξυραφίδη στη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας ανακοίνωσε ο Κεραυνός Αρκαδικού, καθώς το «δίδυμο» Σαββίδη-Φεστερίδη αποσύρεται από το προσκήνιο, έχοντας όμως πάντα ενεργό ρόλο στα διοικητικά και την ακαδημία (Αίαντας). Μετά από μία μακρόχρονη εναλλαγή στη θέση του προπονητή, ο Σάββας Σαββίδης και ο Στέφανος Φεστερίδης αποφάσισαν να προσλάβουν στη θέση του τεχνικού ηγέτη του Κεραυνού τον 27χρονο Δραμινό προπονητή Θάνο Ξυραφίδη, ο οποίος αναλαμβάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του ανδρική ομάδα, αφού στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τμήματα υποδομής.

Η Διοίκηση του Κεραυνού Αρκαδικού, με αφορμή την πρόσληψη του κ. Ξυραφίδη, προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Ξυραφίδη Θάνο. Ο Θάνος θα είναι ο προπονητής του ανδρικού μας τμήματος και θα έχει και ενεργό ρόλο προπονητή στην ακαδημία μας.
Είναι γεννημένος το 1987 με καταγωγή από τη Νέα Αμισό Δράμας.
Έπαιξε ποδόσφαιρο σε ομάδες του τοπικού της Δράμας, προτού μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για σπουδές.
Το διάστημα 2011-2017 υπήρξε προπονητής στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Φιλίππου Δράμας και από το 2014 είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C.
Το διάστημα 2017-2021 υπήρξε κάτοικος Γερμανίας για επαγγελματικούς λόγους και ταυτόχρονα συμμετείχε σε ένα επιμορφωτικό ποδοσφαιρικό camp της ομάδας Victoria Lichterfelde Berlin.
Την περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά υπήρξε προπονητής των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας της Δόξας Βώλακα.
Θάνο, σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Αίαντα και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σου!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ