Εκπαιδεύσεις Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

0
3956

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Περιφερειακό Τμήμα Δράμας

Το Τμήμα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διοργανώνει μικτές Εκπαιδεύσεις Πρώτων Βοηθειών στο προσεχές διάστημα. Το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, ενώ το πρακτικό μέρος θα γίνει στο τέλος του σεμιναρίου, διά ζώσης.
Το Βασικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή έχει διάρκεια 16 ωρών και οι συμμετέχοντες, μετά το πέρας της εκπαίδευσης, λαμβάνουν πιστοποίηση από το EFAC/AED που έχει 3ετή ισχύ.
Η θεματολογία των εκπαιδεύσεων για Πρώτες Βοήθειες περιλαμβάνει: Θλάσεις – Τραύματα, Εγκαύματα – Κακώσεις σκελετού, Ειδικές περιπτώσεις καταγμάτων Δηλητηριάσεις, Λιποθυμικές καταστάσεις, Ηλεκτροπληξία – Επιληψία, Ξένα σώματα, Βασική υποστήριξη ζωής, ΚΑΡ.Π.Α. με χρήση AED (Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες για τον covid-19).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν:
στα τηλέφωνα: 2521032361, 6977936806
e-mail: e.kodonasiou@redcross.gr

Η δια ζώσης διδασκαλία θα γίνει στην αίθουσα διδασκαλίας, που βρίσκεται στο κτίριο του Τμήματος Δράμας, (Αγ. Βαρβάρας 25 και Κόμβου Ταξιαρχίας) τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία covid-19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ