Τοιχοθεραπεία με θέμα: «Η φωνή μέσα σου» με τον Στέφανο Ξενάκη

0
1680

Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας

Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» μετά από τη θετική ανταπόκριση του κοινού, συνεχίζει δυναμικά τη διοργάνωση ενός κύκλου διαδικτυακών διαδραστικών συναντήσεων με τίτλο «Τοιχοθεραπεία: με μια καρδιά… στις Κυριακές του Τοίχου» με καλεσμένους εξαιρετικούς ομιλητές κι ομιλήτριες.
Η τελευταία Τοιχοθεραπεία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 11 Απριλίου, με θέμα: «Η σημασία της αυτογνωσίας» με ομιλητή, τον κ. Αντώνη Γ. Καλογήρου, δημιουργό και εμπνευστή της Μεθόδου Καλογήρου, συγγραφέα πολλών best seller, ιδρυτή του Ινστιτούτου Δυναμικής Ανάπτυξης, επικεφαλής του κέντρου αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης ΑποφασίΖΩ. Στη συγκεκριμένη, Τοιχοθεραπεία συζητήθηκαν οι τρόποι που μπορεί κανείς να κατακτήσει τα όνειρά του, η σημασία της αυτογνωσίας, η δύναμη που έχει ο καθένας μέσα του να δημιουργήσει ότι θέλει στη ζωή και να πετύχει αυτά που ονειρεύεται. Η δέκατη όγδοη κατά σειρά Τοιχοθεραπεία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου, στις 18:00, με θέμα: «Η φωνή μέσα σου» με ομιλητή τον κ. Στέφανο Ξενάκη, συγγραφέα του best-steller «Το δώρο», αφοσιωμένο στην αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί παθιασμένα με τα κείμενα και τις διαλέξεις του. Στο σεμινάριο θα συζητηθεί σχετικά με «τη δικιά μας εσωτερική φωνή, που, όπως κι αν την ονομάσουμε, μιλάει με σιγουριά κι αλήθεια κι είναι για τον καθένα μας Αλάνθαστη. Πόσο συχνά, όμως, έχουμε ξεμάθει να την αφουγκραζόμαστε; Αντίθετα, πόσο μεγάλη ιστορία είναι να μάθουμε να ακούμε τη δική μας φωνή, αυτό το αλάνθαστο δικό μας GPS, που έχει τις απαντήσεις σε όλα μας τα ερωτήματα και τις λύσεις σε όλα μας τα προβλήματα;»
Ο κ. Στέφανος Ξενάκης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) από το Manchester Business School. Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος και επιχειρηματίας στον χώρο της διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Μετά από πολυετή σταδιοδρομία στον χώρο των ΜΜΕ και της διαφήμισης, αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το δικό του πάθος, την τέχνη της ζωής. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί παθιασμένα με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Επίσης, είναι συγγραφέας των βιβλίων «ΤΟ ΔΩΡΟ», «ΤΟ ΔΩΡΟ 2» και «Κάπταιν». Παράλληλα, εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα «ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ», ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη κιόλας δημοτικού.
Το σωματείο εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης, υπενθυμίζει ότι οι «Τοιχοθεραπείες» είναι ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή που θα γίνονται κάθε Κυριακή απόγευμα, μεταξύ 6-8 μ.μ. Κάθε εβδομάδα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς κι ανησυχίες. Οι συναντήσεις γίνονται δωρεάν μέσω της πλατφόρμας zoom (Meeting ID: 853 2184 1897, Passcode: 030634)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ