Εκτοξεύτηκε το ενδιαφέρον για το VOLAX 2024

-Μιλάει στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας, η κ. Στέλλα Τσιότσιου από την ΑΜΚΕ Artorro -Θα πραγματοποιηθεί για τρίτη χρονιά στον Βώλακα, από 25 Ιουλίου μέχρι 14 Αυγούστου

0
744

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ VOLAX που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη χρονιά στον Βώλακα, από 25 Ιουλίου μέχρι 14 Αυγούστου. Οι διοργανωτές καταγράφουν ήδη πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από Έλληνες και ξένους που θέλουν να το επισκεφθούν και να απολαύσουν ένα πολύ ενδιαφέρον καλλιτεχνικό γεγονός στην καρδιά του καλοκαιριού. Το VOLAX συνδιοργανώνεται από το Δήμο Νευροκοπίου και την ΑΜΚΕ Artorro και τελεί υπό τη αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.
Μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας, η κ. Στέλλα Τσιότσιου από την ΑΜΚΕ Artorro, είπε ότι η τρίτη διοργάνωση, θα είναι ακόμη πιο μεγάλη και επιτυχημένη. «Οι συμμετοχές φέτος έχουν ήδη εκτοξευτεί. Το VOLAX θα είναι καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά και εργαζόμαστε για αυτό από το τέλος της προηγούμενης διοργάνωσης, βρίσκοντας τους καλύτερους δασκάλους που υπάρχουν ανά όργανο και κάνοντας τις καλύτερες ενέργειες που μπορούμε, για να είναι η εμπειρία του επισκέπτη κάθε χρονιά ακόμη πιο ωραία, είτε για αυτόν που θα συμμετάσχει στα εργαστήρια, είτε για αυτόν που θα έρθει στο Βώλακα για να ζήσουν απλά την εμπειρία του VOLAX».

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!