Έμφαση στον άξονα Δράμας – Αμφίπολης

Βουλευτές κλιμακίου της ΝΔ που επισκέφθηκαν τον Νομό δεσμεύτηκαν ότι εντάσσεται στα έργα εθνικής σημασίας

0
1817

Tην θέση της ΝΔ ότι ο δρόμος Δράμας – Αμφίπολης συγκαταλέγεται στα 10 έργα εθνικής σημασίας στα οποία έχει καταλήξει η κυβέρνηση να κάνει τα πάντα προκειμένου αυτά να ωριμάσουν μελετητικά, κατέθεσαν τα μέλη του κλιμακίου βουλευτών της ΝΔ που επισκέφτηκαν χθες την Δράμα. Στις εν λόγω διαβεβαιώσεις προέβη συγκεκριμένα ο Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, Βουλευτής Σερρών μέλος του κλιμακίου της ΝΔ.

Όπως επίσης είπε ο κ. Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, είναι δέσμευση του Πρωθυπουργού και της ΝΔ ότι το έργο αυτό θα προωθηθεί το ταχύτερο δυνατό διότι είναι άδικο, ένα μεγάλο αστικό κέντρο όπως η Δράμα να μην συνδέεται με αυτοκινητόδρομο με το υπόλοιπο εθνικό δίκτυο. “Αυτό αφορά όπως αντιλαμβάνεστε και εμάς τους Σερραίους. Είναι έργο στο οποίο έχουμε επενδύσει πολλά και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρει το δρόμο του το ταχύτερο δυνατό” συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ Αναστάσιος Χατζηβασιλείου.
Οι συναντήσεις του κλιμακίου έγιναν συνοδεία του Βουλευτή Δράμας της ΝΔ Κώστα Μπλούχου, ενόψει της 84ης ΔΕΘ. Μέλη του κλιμακίου της ΝΔ ήταν ο Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, Βουλευτής Σερρών, ο Ιωάννης Μελάς, Βουλευτή Α ́ Πειραιώς και ο Φίλιππος Φόρτωμας, Βουλευτής Κυκλάδων. Το κλιμάκιο πέραν του Βουλευτή Δράμας της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπλούχου συνόδεψαν μέλη της ΝΟΔΕ και της ΔΗΜΤΟ.
Κατά την επίσκεψή των βουλευτών της ΝΔ στο Επιμελητήριο Δράμας έγινε ενημέρωση από το πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του για τα αναπτυξιακά προβλήματα της περιοχής και συμφωνήθηκε ανανέωση του ραντεβού με στόχο να λυθούν τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας στη Δράμα.
Ο Βουλευτής Δράμας της ΝΔ κ. Κ. Μπλούχος ευχαρίστησε τους βουλευτές του κλιμακίου της ΝΔ για την επίσκεψή τους λέγοντας ότι “είναι τιμή μας, είναι εξαίρετοι συνάδερφοι και συμμετέχουν στην κυβερνητική διαδικασία και οραματίζονται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εμείς γνωρίζουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού μας αλλά γνωρίζουμε ότι είμαστε και ένας Νομός καθαρά αδικημένος. Αυτό θα αλλάξει με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μόνο ουσιαστική πρέπει να είναι η προοπτική από εδώ και στο εξής για τον τόπο μας”.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι είχε την χαρά να υποδεχθεί στο Επιμελητήριο Δράμας το κλιμάκιο της ΝΔ ενόψη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και προσέθεσε “μετά την σύσκεψη που είχαμε με τον πρωθυπουργό στην Θεσσαλονίκη είχα την χαρά να δεχθώ στο γραφείο τον Αναστάσιο Χατζηβασιλείου, Βουλευτή Σερρών, τον Ιωάννη Μελά, Βουλευτή Α ́ Πειραιώς και τον Φίλιππο Φόρτωμας, Βουλευτής Κυκλάδων. Αναπτύξαμε την θέλησή μας για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου. Για μία ώθηση μπροστά, με την καινοτομία και την εξωστρέφεια ως βασικούς μας οδηγούς και πυλώνες. Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι υπάρχει πλήρης κατανόηση των αναγκών της περιοχής μας για να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε παρά τις δύσκολες εποχές τις αναγκαίες συνθήκες για να μπορέσουν να υλοποιηθούν έργα των οποίων η έλλειψη έχει ρίξει τον Νομό έξω από τα μεγάλα κέντρα. Θέλω να πιστεύω ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε μεγάλες εξαγγελίες για αυτά που πρέπει και για την περιοχή μας. Το επιμελητήριο είναι εδώ για να συμβάλλει με όλη του την δύναμη στην προώθηση της επιχειρηματικότητας αλλά και στην συνεργασία με την κυβέρνηση για να μπορέσει ο τόπος να ξεφύγει από το τέλμα που είχε πέσει τα προηγούμενα χρόνια”…
Το πρόγραμμα του κλιμακίου των βουλευτών της ΝΔ στην Δράμα περιελάμβανε χθες επίσκεψη στην Μακεδονική Μικροζυθοποιία, συνάντηση με τον Δήμαρχο Δράμας, συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, συνάντηση με Πρόεδρο των Πρωτοδικών Δράμας, συνάντηση με τον Πρόεδρο και το ΔΣ Επιμελητηρίου Δράμας, συνάντηση με τον Πρόεδρο Αγροτικού Συνεταιρισμού και Πρόεδρο των Βενζινοπωλών Δράμας, συνάντηση με τους ανθρώπους του ΑΣΟΠ…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here