Ανεμοδείκτης 03-09-2019

...γράφει ο Βαγγέλης Ψωμάς

0
1543

ΜΙΑ εξαιρετική πρωτοβουλία εμπνευσμένων ανθρώπων δημιούργησε έναν αγώνα βουνού στον αγαπημένο Γρανίτη. Οι μεν αθλητές απόλαυσαν μια εξαιρετική διαδρομή και οι συνοδοί αλλά και οι κάτοικοι του χωριού έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία είπε ο δραμινός Βουλευτής Θεόφιλος Ξανθόπουλος που βρέθηκε στους αγώνες. Για του λόγου το αληθές στην φωτογραφία με τον άρτι τερματίσαντα όπως αναφέρει Σταμάτη Χούχο σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μοιραστεί λίγη απ’ την αίγλη του νικητή… αν και νομίζουμε αυτό το έχει επιτύχει ήδη ο κ. Ξανθόπουλος σε άλλο επίπεδο αν όχι στον αθλητισμό. Για την ιστορία πρόκεται για τον αγώνα «Granitis Trail» μήκους 21 χλμ. που έγινε την Κυριακή με εκκίνηση από την πλατεία του Γρανίτη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ στο ΥΠΑΑΤ και συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής οικονομίας & Κοινοτικών Πόρων κ. Μπαγινετα Κωνσταντίνο είχε τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος της ΕΑΣ Δράμας κ. Ιωάννης Κεσκίνογλου. Τον εντοπίσαμε τηλεφωνικά προσπαθώντας να ενημερωθούμε για την φετινή πορεία της πατάτας στο Νευροκόπι και τις τιμές που προδιαγράφονται. Μας είπε ότι βρίσκεται στην Αθήνα για θέματα που αφορούν τους αγρότες. Στην συζήτηση που έγινε στο ΥΠΑΑ Τ τελικά συζητηθήκαν θεματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο της Δράμας και ειδικότερα την Ομάδα Παραγωγών Πατάτας του Κάτω Νευροκοπίου. Περισσότερα θα έχουμε να σας πούμε σε επόμενο ρεπορτάζ της εφημερίδας

ΤΟ είπαν για ακόμη μια φορά, επαναλαμβάνοντας την θέση που εξέφρασε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τον άξονα Δράμα – Αμφίπολη. Ο λόγος για την δέσμευση που εξέφρασαν οι τρείς βουλευτές του κλιμακίου της ΝΔ που επισκέφθηκαν χθες Δευτέρα τον Νομό Δράμας. Επανέλαβαν ότι το έργο θεωρείται ως ένα από τα 10 έργα Εθνικής Σημασίας τα οποία η κυβέρνηση έχει καταλήξει ότι πρέπει να βρεθούν σε προτεραιότητα. Οι συναντήσεις του κλιμακίου έγιναν συνοδεία του Βουλευτή Δράμας της ΝΔ Κώστα Μπλούχου, ενόψει της 84ης ΔΕΘ. Μέλη του κλιμακίου της ΝΔ ήταν ο Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, Βουλευτής Σερρών, ο Ιωάννης Μελάς, Βουλευτή Α’ Πειραιώς και ο Φίλιππος Φόρτωμας, Βουλευτής Κυκλάδων… Σχετικά με το έργο του άξονα Δράμας – Αμφίπολης πάντως κάποια στιγμή από τα λόγια θα πρέπει να περάσουμε και στην πράξη. Όπως λέει και ο απλός πολίτης δεν πάει άλλο με αυτό το θέμα.

ΑΠΟ τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, αρχίζουν οι εγγραφές στα εικαστικά τμήματα του Κέντρου Νεότητας “Γεώργιος Παρασίδης” του Τμήματος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Δράμας. Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν όπως έγινε γνωστό από το Κέντρο είναι: ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ (Παιδιών-Εφήβων-Ενηλίκων), ΚΟΣΜΗΜΑ (Εφήβων-Ενηλίκων), ΚΕΡΑΜΙΚΗ (Παιδιών-Εφήβων-Ενηλίκων), ΒΙΤΡΩ, ΜΩΣΑΪΚΟ, & FUSING (Τεχνική Ψημένου Γυαλιού). ΩΡΑΡΙΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: 10:00πμ-13:00μμ & 18:00μμ-20:00μμ, καθημερινά, εκτός Σ/Κ. Πληροφορίες: 2521037310. Εγγραφές: Κέντρο Νεότητας “Γεώργιος Παρασίδης”, Παλιό Δημαρχείο, 1ος όροφος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ