Εννέα Δραμινοί αριστούχοι βραβεύτηκαν φέτος από την Τράπεζα Eurobank

0
3998

Στο πλαίσιο του προγράμματος «ΜΠΡΟΣΤΑ για την παιδεία» που υλοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας


Εννέα Δραμινοί μαθητές ήταν μεταξύ των 975 φετινών αριστούχων του σχολικού έτους 2021 – 2022 που βράβευσε διαδικτυακά, για 20η συνεχόμενη χρονιά η Eurobank στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΜΠΡΟΣΤΑ για την παιδεία», με στόχο τη στήριξη των νέων και την επιβράβευση της προσπάθειας και της ευγενούς άμιλλας.
Όπως έχει δηλώσει στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας ο κ. Χρήστος Πάππος από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας: Οι εννέα μαθητές, προέρχονται από εννέα σχολεία του Νομού Δράμας που είναι τα εξής: 1o, 2o, 3o, 4o ΓΕΛ Δράμας, το ΓΕΛ Καλαμπακίου, το Μουσικό Σχολείο Δράμας, το Εσπερινό ΓΕΛ Δράμας, το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Δράμας.
Σύμφωνα με την Eurobank με τους 975 φετινούς αριστούχους ο συνολικός αριθμός των μαθητών που έχουν βραβευθεί από την Eurobank στα 20 χρόνια ισχύος του Προγράμματος ανέρχεται πλέον σε 21.536 παιδιά, ενώ το συνολικό χρηματικό ποσό επιβράβευσης που συνοδεύει τη διάκριση αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.
Το πρόγραμμα «ΜΠΡΟΣΤΑ για την παιδεία» που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων βραβεύει τον αριστούχο απόφοιτο, από κάθε ένα από τα 1805 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας, που συγκέντρωσε το υψηλότερο άθροισμα βαθμών στο σχολείο του/της από τους βαθμούς των τεσσάρων πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων, το οποίο είναι από 72 και άνω στην εικοσάβαθμη κλίμακα (δεν λαμβάνονται υπόψη τα ειδικά μαθήματα).
Μέσω της απονομής βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε και φέτος διαδικτυακά, οι αριστούχοι παρέλαβαν προσωποποιημένα συγχαρητήρια μηνύματα, ενώ και φέτος τα βραβεία εστάλησαν με QR CODE, τα οποία οι αριστούχοι μπορούν να σαρώσουν (scan) προκειμένου να τα δουν τρισδιάστατα και να τα αναρτήσουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η κατανομή των βραβευθέντων αριστούχων ανά νομό ήταν η εξής: N. Αιτωλοακαρνανίας 20, Ν. Αργολίδας 9, Ν. Αρκαδίας 13, Ν. Άρτας, 5, Ν. Αττικής 322, Ν. Αχαΐας 34, Ν. Βοιωτίας 11, Ν. Γρεβενών 5, Ν. Δράμας 9, Ν. Δωδεκανήσου 18, Ν. Έβρου 7, Ν. Εύβοιας 20, Ν. Ευρυτανίας 2, Ν. Ζακύνθου 3, Ν. Ηλείας 14, Ν. Ημαθίας 15, Ν. Ηρακλείου 24, Ν. Θεσπρωτίας 5, Ν. Θεσσαλονίκης 103, Ν. Ιωαννίνων 19, Ν. Καβάλας 9, Ν. Καρδίτσας 9, Ν. Καστοριάς 5, Ν. Κερκύρας 7, Ν. Κεφαλληνίας 6, Ν. Κιλκίς 6, Ν. Κοζάνης 13, Ν. Κορινθίας 18, Ν. Κυκλάδων 12, Ν. Λακωνίας 11, Ν. Λάρισας 30, Ν. Λασιθίου 7, Ν. Λέσβου 12, Ν. Λευκάδας 2, Ν. Μαγνησίας 17, Ν. Μεσσηνίας 17, Ν. Ξάνθης 5, Ν. Πέλλας 12, Ν. Πιερίας 6, Ν. Πρέβεζας 6, Ν. Ρεθύμνου 9, Ν. Ροδόπης 4, Ν. Σάμου 3, Ν. Σερρών 19, Ν. Τρικάλων 13, Ν. Φθιώτιδας 20, Ν. Φλώρινας 5, Ν. Φωκίδας 5, Ν. Χαλκιδικής 10, Ν. Χανίων 12, Ν. Χίου 7.
Η Διοίκηση και τα στελέχη της Eurobank έδωσαν συγχαρητήρια τους αριστούχους, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς τους που διαχρονικά επιλέγουν τον δύσκολο δρόμο της γνώσης, όχι μόνο ως όχημα ατομικής καταξίωσης, αλλά και συλλογικής προόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ