Ένωση Ξενοδόχων Ν. Δράμας: Νέα τουριστική ιστοσελίδα Visit- Drama

0
883

Η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας ανακοινώνει με χαρά την επίσημη λειτουργία της ανανεωμένης ιστοσελίδας Visit-Drama.com, μιας πλατφόρμας που προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία εξερεύνησης του Νομού Δράμας.
Η νέα ιστοσελίδα Visit-Drama.com είναι αποτέλεσμα πολύμηνης δουλειάς και αφοσίωσης από την Ένωση Ξενοδόχων Δράμας. Μέσω αυτής της πλατφόρμας, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τον Νομό Δράμας, να ανακαλύψουν τα εκπληκτικά σημεία ενδιαφέροντος, να γνωρίσουν την τοπική κουλτούρα και να απολαύσουν την αυθεντική φιλοξενία που προσφέρει ο τόπος μας.
Η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας, μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία, στοχεύει στην προώθηση του τουρισμού στην περιοχή μας και στην αύξηση της ορατότητας των σημείων ενδιαφέροντος που προσφέρει ο Νομός Δράμας. Προσκαλούμε το κοινό να επισκεφθεί το Visit-Drama και να ζήσει μια ταξιδιωτική εμπειρία γεμάτη μοναδικές στιγμές και αναμνήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.visit-drama.com.

Σχετικά με την Ένωση Ξενοδόχων Δράμας
Η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας είναι το σωματείο ξενοδόχων που τα μέλη του εργάζονται από κοινού για να προωθηθεί το τουριστικό προϊόν του Νομού Δράμας και να παρέχει στους επισκέπτες αυθεντικές εμπειρίες. Τα τελευταία έξι χρόνια, έχουμε αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες για να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τη μοναδικότητα του τόπου μας.
Έχουμε επενδύσει ιδία κεφάλαια για την προβολή του Ν. Δράμας που ξεπερνούν τις 50.000€ την τελευταία εξαετία, ενώ η ένταξη μας σε Ευρωπαϊκά προγράμματα Leader μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δράμας, θα δώσουν ώθηση και προστιθέμενη αξία στην περαιτέρω υλοποίηση του σχεδιασμού μας.
Έχουμε συμμετάσχει σε εκθέσεις στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, με σκοπό να διαδώσουμε το μήνυμα για την όμορφη περιοχή μας. Μέσω αυτών των εκθέσεων, έχουμε επιδείξει τις φυσικές ομορφιές, την πολιτιστική κληρονομιά και τις δραστηριότητες που προσφέρει ο τόπος μας.
Παράλληλα, έχουμε αναπτύξει έναν κύκλο συνεργασίας με παραγωγούς, επαγγελματίες εστίασης και άλλους φορείς, με στόχο την προώθηση της γαστρονομίας και του αγροτουρισμού στη Δράμα. Μαζί διοργανώσαμε το πρώτο γαστρονομικό φεστιβάλ της περιοχής μας τον Σεπτέμβριο του 2022, προβάλλοντας την ποικιλία και την αυθεντικότητα της τοπικής γαστρονομίας.
Εδώ και έξι χρόνια στα κοινωνικά μας δίκτυα, καθημερινά προβάλλουμε τις ομορφιές και τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας, δημιουργώντας έναν ψηφιακό χώρο ανακάλυψης για τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες. Επιπλέον, σχεδιάζουμε ενημερωτικά έντυπα και newsletters που αποστέλλουμε εβδομαδιαία σε περισσότερους από 5000 αποδέκτες και αναδεικνύουμε κάθε πλεονέκτημα της περιοχής μας, προσκαλώντας το κοινό να ανακαλύψει την πλούσια κουλτούρα, τη φυσική ομορφιά και την αυθεντική φιλοξενία που προσφέρει ο Νομός Δράμας.
Μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας μας, το Visit-Drama, παρέχουμε έναν διαδραστικό και εύκολα προσβάσιμο τρόπο για να εξερευνήσετε τη Δράμα και να ανακαλύψετε τα μοναδικά αξιοθέατα και τις απίστευτες εμπειρίες που προσφέρει ο τόπος μας.
Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το Visit-Drama και να μας ακολουθήσετε στα κοινωνικά μας δίκτυα @visitdrama, καθώς και να κάνετε repost το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιώντας τα hashtags#visitdrama, #exploredrama και #discoverdrama. Μαζί μπορούμε να μοιραστούμε τον πλούτο και την ομορφιά της Δράμας με τον υπόλοιπο κόσμο!

Μελλοντικές δράσεις Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας
Η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας έχει ήδη σχεδιάσει μια σειρά μελλοντικών δράσεων για την προώθηση του τουρισμού στο Νομό Δράμας. Ανάμεσα σε αυτές τις δράσεις περιλαμβάνονται:
Φόρουμ Τουρισμού: Η Ένωση προγραμματίζει τη διοργάνωση ενός φόρουμ τουρισμού, όπου εμπειρογνώμονες, επαγγελματίες τουρισμού και εκπρόσωποι φορέων θα συζητήσουν για τις τάσεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στον τομέα του τουρισμού στη Δράμα.
Δεύτερο Γαστρονομικό Φεστιβάλ: Μετά την επιτυχία του πρώτου γαστρονομικού φεστιβάλ, η Ένωση σε συνεργασία με το σύλλογο Επισιτιστών Δράμας και με το Επιμελητήριο Δράμας, σχεδιάζουμε τη διοργάνωση ενός δεύτερου φεστιβάλ, με στόχο να αναδείξει τη γαστρονομική ποικιλία της περιοχής και να προσελκύσει τουρίστες που ενδιαφέρονται για γαστρονομικές εμπειρίες.
Ταξίδια Εξοικείωσης για Δημοσιογράφους και Influencers: Η Ένωση σχεδιάζει τη διοργάνωση ταξιδιών εξοικείωσης για δημοσιογράφους και influencers, προσκαλώντας τους να επισκεφθούν τη Δράμα, να γνωρίσουν την περιοχή και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με το κοινό τους.
Συμμετοχή σε Εκθέσεις: Η Ένωση θα συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις τουρισμού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προβάλλοντας τις ομορφιές και τις δυνατότητες του Νομού Δράμας.
Επαφή με Τουριστικούς Πράκτορες, Συλλόγους και Φορείς: Η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας είναι σε επαφή με τουριστικούς πράκτορες από το εσωτερικό και το εξωτερικό, συλλόγους και φορείς ώστε να ενταχθεί η Δράμα στον σχεδιασμό και την οργάνωση των ταξιδιωτικών τους πακέτων. Με αυτές και πολλές ακόμα μελλοντικές δράσεις, η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας στοχεύει στην ενίσχυση του τουρισμού στην περιοχή και στην προσέλκυση επισκεπτών που θα ανακαλύψουν τις μοναδικές ομορφιές και εμπειρίες που προσφέρει ο τόπος της Δράμας.
Συνεχίζουμε με όραμα για τόπο μας, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η Δράμα μπορεί και πρέπει να αποτελέσει έναν προορισμό 365 ημέρες τον χρόνο.
#visitdrama

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!