Έντονη κινητικότητα για το Ανδρικάκη

-Συνάντηση εργασίας στη Δράμα την Τετάρτη με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη -Η υλοποίηση του οπτικοακουστικού κόμβου μπορεί και πρέπει να επιταχυνθεί

0
839

Κινητικότητα, που ευχής έργον είναι να επιταχύνει περισσότερο τις εξελίξεις για τη δημιουργία του οπτικοακουστικού κόμβου στο πρώην στρατόπεδο Ανδρικάκη, παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και ενισχύεται από την παρουσία στη Δράμα της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, μεθαύριο Τετάρτη.
Η κα Μενδώνη όπως και ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, καθώς και εκπρόσωποι της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ), σύμφωνα με πληροφορίες των «Χ», αλλά και εκπρόσωποι της μελετητικής ομάδας του έργου και εμπλεκόμενοι φορείς, θα συμμετάσχουν στην συνάντηση εργασίας που θα γίνει με πρωτοβουλία του Δήμου της Δράμας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 στις 11:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δράμας.
Στη συνάντηση εργασίας, όπως έγινε γνωστό από τον Δήμο Δράμας, θα παρουσιαστούν οι προτάσεις για την αξιοποίηση των εκτάσεων και εγκαταστάσεων του πρώην στρατοπέδου. Επίσης εκτός από το κύριο αντικείμενο του έργου, βασικός σκοπός της συνάντησης είναι η αποτίμηση της υφιστάμενης κατάστασης και οι ενέργειες που απαιτούνται στο προσεχές μέλλον από τους εμπλεκόμενους φορείς. Ακόμη, κατά την διάρκεια των εργασιών στόχος είναι να διερευνηθεί και το ενδεχόμενο συνεργασίας και με άλλους φορείς που θα συμμετέχουν στο συνολικό εγχείρημα.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!