Εντυπωσιακή εμφάνιση της αγωνιστικής ομάδας του Κ.Ο. Δράμας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα / 1η φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος κατηγοριών

0
1661

– 35 μετάλλια ο απολογισμός, 3η θέση στη γενική βαθμολογία ανδρών, 4η θέση στη γενική βαθμολογία ανδρών-γυναικών
– Εκπροσωπούμε επάξια, διαχρονικά και αδιάλειπτα την δραμινή κολύμβηση εδώ και 43 χρόνια


 

Ολοκληρώθηκε στις 1 Ιουλίου το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αν. Μακεδονίας & Θράκης και ταυτόχρονα η 1η Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Καβάλα. Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας πήρε μέρος με 17 αθλητές και αθλήτριες και συγκεκριμένα με τους παρακάτω: Θεολογούδη Αναστασία, Τάσκο Δημήτρη, Αλαγκιοζίδου Ραφαηλία, Σιαμίδη Ηρακλή, Παρωτίδη Κώστα, Τερνεκτσή Θανάση, Χατζηπαναγιώτου Βαγγέλη, Περσίδου Μαρίλια, Βασδέκη Δημήτρη, Σαραφίδη Τάσο, Κολόζο Μάριο, Κωνσταντινίδη Θεόφιλο, Τσάννη Στυλιανό, Θεολογούδη Άννα, Τσίλη Έκτορα, Συμεωνίδη Κώστα και Κοκκίνη Μανώλη.

Η εμφάνιση των αθλητών του ΚΟΔ ήταν εντυπωσιακή αν λάβουμε υπόψιν τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εδώ και 3 χρόνια που δεν έχουν κολυμβητήριο στη Δράμα.
Κατάφεραν να συγκεντρώσουν 35 μετάλλια (16 χρυσά, 9 ασημένια και 10 χάλκινα).
Κατάφεραν να κατακτήσουν την 3η θέση στη Γενική Βαθμολογία Ανδρών.
Κατάφεραν να κατακτήσουν την 4η θέση στη Γενική Βαθμολογία Ανδρών-Γυναικών.
Κατάφεραν 11 από τα 17 παιδιά να πιάσουν τα όρια και να βρεθούν σε λίγες μέρες στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών.
Κατάφεραν κυρίως να αποδείξουν ότι ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας παρά τα εμπόδια, τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, παραμένει μια μεγάλη και υπολογίσιμη δύναμη στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης και σαφέστατα η μοναδική δύναμη στην Δραμινή κολύμβηση την οποία εκπροσωπεί επάξια, αδιάλειπτα και με πολλές επιτυχίες εδώ και 43 χρόνια από την ίδρυσή του!

Το Δ.Σ. του ΚΟΔ δηλώνει: «Δεν μας λύγισαν τα προβλήματα, συνεχίσαμε να κρατούμε ενεργό τον σύλλογό μας στα 3 αυτά δύσκολα χρόνια, επιλέγοντας τη δύσκολη οδό και όχι ευκαιριακές λύσεις.
Είμαστε πολύ υπερήφανοι και δικαιωμένοι για αυτή την επιλογή, όπως περήφανοι είμαστε για αυτά τα καταπληκτικά παιδιά μας που πολέμησαν, αγωνίστηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες και στο τέλος πέτυχαν!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στην προπονητική ομάδα και στους γονείς των αθλητών για την υπομονή, κατανόηση και συνεργασία όλη τη σεζόν!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!