Επαναλειτουργία του ΚΔΑΠ Καλού Αγρού

0
6364

Ήδη από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, επαναλειτουργεί το ΚΔΑΠ Καλού Αγρού.
Οι ώρες λειτουργίας αναλυτικά είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 5μ.μ έως τις 9μ.μ
Μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς στις 25/6 το ωράριο διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9π.μ έως τη 1μ.μ.

Δικαίωμα εγγραφής παιδιών
Στο Κ.Δ.Α.Π. εγγράφονται παιδιά ηλικίας 5-12 χρόνων. Γίνονται δεκτά παιδιά με ελαφράς μορφής κινητικά ή αισθητηριακά προβλήματα.
Τα εγγραφόμενα παιδιά προέρχονται κατά κύριο λόγο από την περιοχή του Ο.Τ.Α. στον οποίο ανήκει το Κ.Δ.Α.Π., χωρίς να αποκλείεται η περίπτωση εγγραφής παιδιών που διαμένουν σε όμορη περιοχή, και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις ή στην περίπτωση που με την εγγραφή εξυπηρετείται ιδιαίτερα οξυμένη κοινωνική ανάγκη των γονέων, η οποία αιτιολογείται ειδικά.

Για την εγγραφή των παιδιών απαιτείται:
-Αίτηση γονέα ή κηδεμόνα.
-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο προκύπτει η ηλικία του παιδιού.
-Βεβαίωση γιατρού του Δημοσίου ή Ασφαλιστικού Οργανισμού για την κατάσταση υγείας του παιδιού.
-Αντίγραφο της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος τρέχοντος έτους ή εκκαθαριστικό της Εφορίας του προηγούμενου έτους. Σε περίπτωση που δεν υποχρεούται να υποβάλλει φορολογική δήλωση, βεβαίωση της οικείας ΔΟΥ.

Μηνιαία εισφορά
Οι εισφορές αφορούν παιδιά, τα οποία θα συμμετέχουν στο Κ.Δ.Α.Π και δεν κατέχουν επιταγή εισόδου (voucher) στο πλαίσιο της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.
Το ύψος των καταβαλλόμενων εισφορών μηνιαίως,, από τους γονείς των φιλοξενούμενων παιδιών στο ΚΔΑΠ για το σχολικό έτος 2020-2021., ως ακολούθως:
-Για ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 10.000,00 € θα καταβάλλονται μηνιαίως 15,00 €.
-Για ετήσιο οικογενειακό εισόδημα από 10.001,00 € έως 20.000,00 € θα καταβάλλονται μηνιαίως 20,00 €.
-Για ετήσιο οικογενειακό εισόδημα από 20.001,00 € και άνω θα καταβάλλονται μηνιαίως 25,00 €.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες στον χώρο του ΚΔΑΠ (Δημοτικό σχολείο Καλού Αγρού) κατά τις ώρες 5μ.μ. -8μ.μ. Μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς στις 25 /6, οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9π.μ έως τη 1μ.μ. μόνο κατόπιν ραντεβού. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2521096231, κ. Τριανταφυλλίδου Μαρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!