Επανέρχεται ο Δημήτρης Καραμπατζάκης ως άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Δράμας

0
2454

Ο κ. Δημήτρης Καραμπατζάκης επιστρέφει στον Δήμο Δράμας ως Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Δράμας, με αρμοδιότητα την παροχή εξειδικευμένων συμβουλών επί θεμάτων ανάπτυξης της ψηφιακής τεχνολογίας καθώς και επί θεμάτων τεχνολογίας και πληροφορικής.
Ο κ. Καραμπατζάκης είναι γνωστός Δραμινός επιστήμονας και επίκουρος καθηγητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου και έχει συνεργαστεί με τον Δήμαρχο Δράμας κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο, όταν διετέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Αναπληρωτής Δημάρχου. Τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας δημιούργησαν το Β.Α.Α, που αποτελεί πολύ σημαντική παρέμβαση στο κέντρο της Δράμας.
Ο Δημήτρης Καραμπατζάκης είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου με εξειδίκευση στην Τεχνολογία Υπολογιστών και η θέση που ανέλαβε από τον Δήμαρχο Δράμας θα είναι χωρίς μισθό ή οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση στον προϋπολογισμό του Δήμου Δράμας.
Θα υπόκειται ιεραρχικά απευθείας στο Δήμαρχο Δράμας και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οιασδήποτε μορφής.  Η απόφαση ορισμού του ως άμισθου Ειδικού Συμβούλου, έχει ισχύ από τη 19η Ιανουαρίου 2021 και έως την 31η Δεκεμβρίου 2023, ημερομηνία λήξης της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ