Επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΛΜΕ Δράμας ο Κωνσταντίνος Ευμοιρίδης

0
5274

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου


Συνήλθε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Δράμας, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο αμφιθέατρο του 2ου Λυκείου Δράμας, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ, την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 20ό συνέδριο της ΟΛΜΕ και την ανάδειξη εκλεκτόρων στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.
Για τη νέα θητεία του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΜΕ Νομού Δράμας, όπως επεσήμανε ο κ. Κωνσταντίνος Ευμοιρίδης στα «ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας», πρόεδρος επανεξελέγη ο ίδιος, Αντιπρόεδρος ο κ. Αναστάσιος Θεοχάρης, Γραμματέας ο κ. Αθανάσιος Βάλλας, Ταμίας ο κ. Ιωάννης Αθανασιάδης, Οργανωτικός Γραμματέας ο κ. Δημήτρης Μαυρίδης και μέλη η κα Δήμητρα Πατρωνίδου και ο κ. Γεώργιος Σένδρος.
Υπενθυμίζεται ότι στη διαδικασία της ψηφοφορίας που προηγήθηκε, μετείχαν περίπου 500 εκπαιδευτικοί, μέλη της ΕΛΜΕ Δράμας, ενώ συμμετείχαν και αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί σε άλλους νομούς. Στις εκλογές για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Δράμας, πρώτη παράταξη αναδείχθηκε η ΔΑΚΕ με 205 ψήφους, δεύτερη η παράταξη «Παρεμβάσεις» με 103 ψήφους, ακολούθησε η παράταξη ΣΥΝΕΚ με 75 ψήφους, η παράταξη ΠΕΚ με 54 ψήφους, και το ΠΑΜΕ με 37 ψήφους. Στις εκλογές για τους αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΟΛΜΕ η ΔΑΚΕ έλαβε 205 ψήφους, η παράταξη «Παρεμβάσεις» 90 ψήφους, η παράταξη ΣΥΝΕΚ 73 ψήφους, η παράταξη ΠΕΚ με 63 ψήφους, η παράταξη ΠΑΜΕ 37 ψήφους. Για το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ η ΔΑΚΕ έλαβε 203 ψήφους, η παράταξη «Παρεμβάσεις» 90 ψήφους, η παράταξη ΣΥΝΕΚ 75 ψήφους, η παράταξη ΠΕΚ 68 ψήφους και η παράταξη ΠΑΜΕ 39 ψήφους.
Στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ η ΔΑΚΕ πήρε 3 έδρες και εξελέγησαν οι κ.κ. Κ. Ευμοιρίδης, Γ. Αθανασιάδης, Δ. Πατρονίδου. Η παράταξη «Παρεμβάσεις» κατέλαβε 2 έδρες και εκλέχθηκαν οι κ.κ. Αθ. Βάλλας και Δ. Μαυρίδης. Η παράταξη ΣΥΝΕΚ κατέλαβε 1 έδρα και εκλέχθηκε ο κ. Αν. Θεοχάρης. Από την παράταξη ΠΕΚ κατέλαβε 1 έδρα και εκλέχθηκε ο κ. Γ. Σένδρος.
Στους αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΟΛΜΕ, η ΔΑΚΕ εξέλεξε 2 αντιπροσώπους τους κ.κ. Κ. Ευμοιρίδη και Γ. Αθανασιάδη, η παράταξη «Παρεμβάσεις» εξέλεξε 1 αντιπρόσωπο τον κ. Δ. Μαυρίδη. Η παράταξη “ΣΥΝΕΚ”, εξέλεξε 1 αντιπρόσωπο, τον κ. Αν. Θεοχάρη και η παράταξη “ΠΕΚ” εξέλεξε 1 αντιπρόσωπο τον κ. Γ. Σένδρο.
Για τους εκλέκτορες στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ η παράταξη ΔΑΚΕ εξέλεξε 11 εκλέκτορες, η παράταξη Παρεμβάσεις εξέλεξε 5 εκλέκτορες, η παράταξη ΠΕΚ εξέλεξε 3 εκλέκτορες και η παράταξη ΣΥΝΕΚ εξέλεξε 4 εκλέκτορες.
Το νέο ΔΣ της ΕΛΜΕ θα πρέπει να ασχοληθεί με μία σειρά θεμάτων που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ζητούν επίλυση, όπως το μισθολογικό που εκκρεμεί εδώ και 12 χρόνια, αλλά και τους διορισμούς εκπαιδευτικών, καθώς και την επιμόρφωση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ