Επιμελητήριο Δράμας: Διαδικτυακή εκδήλωση δικτύωσης στο πλαίσιο του προγράμματος EU4BCC

0
1675

Το Επιμελητήριο Δράμας, ως μέλος των Ευρωεπιμελητηρίων και υλοποιώντας το έργο EU4B CCWINEability, προσκαλεί σε διαδικτυακή εκδήλωση δικτύωσης, στις 15 Φεβρουαρίου 2022, 10.00-18.00, στο πλαίσιο του προγράμματος EU4 Business: ConnectingCompanies.
Η εκδήλωση αυτή του προγράμματος EU4BCC έχει ως στόχο να προσφέρει στους συμμετέχοντες, Οργανισμούς Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΟΥΕ) και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ), την ευκαιρία να δικτυωθούν μεταξύ τους. Τους επιτρέπει να συναντηθούν και να συζητήσουν, προκειμένου να δημιουργηθούν οι βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες στους παρακάτω τομείς:
-Βιολογικά/βιολογικά τρόφιμα
-Δημιουργικές βιομηχανίες
-Κλωστοϋφαντουργία
-Τουρισμός
-Οίνος

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει σε αυτή την πρωτοβουλία;
Αυτή η εκδήλωση απευθύνεται πρωτίστως στους 500 Οργανισμούς Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΟΥΕ) και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ), που συμμετέχουν ως εταίροι στο έργο EU4BCC. Ωστόσο, ευπρόσδεκτη είναι και η συμμετοχή και άλλων Οργανισμούς Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΟΥΕ) και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ), που δεν συμμετέχουν σε κάποια δράση του EU4BCC, αλλά ενδιαφέρονται για το γενικό πεδίο εφαρμογής του έργου (εμβάθυνση και ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ της ΕΕ και των έξι χωρών της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης) ή για τους τομείς που προτείνονται για συνεργασία.

Ημερήσια διάταξη της εκδήλωσης
Συνεδρία καλωσορίσματος 10.00 – 11.00
Συνεδρίαση γνωριμίας 11.00 – 14.00
Αυτή η συνάντηση γνωριμίας μπορεί να οριστεί ως τομεακή δικτύωση. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να οργανώσουν συναντήσεις 1 προς 1 με συμμετέχοντες του ίδιου τομέα δραστηριότητας ή ενδιαφέροντος.
Από τις 13.30 έως τις 14.00, οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε άμεση δικτύωση με άλλους οργανισμούς.
Συνάντηση γνωριμιών 15.00 – 18.00
Αυτή η συνάντηση γνωριμίας μπορεί να οριστεί ως διατομεακή δικτύωση. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οργανώσουν συναντήσεις 1 προς 1 με συμμετέχοντες από οποιονδήποτε από τους 5 διαθέσιμους τομείς.
Από τις 17.30 έως τις 18.00, οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε άμεση δικτύωση με άλλους οργανισμούς.

Δηλώσεις συμμετοχών στοe-mail: euprojects@dramanet.gr
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Χατζηβαρύτη Ιώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!