Ο Διοικητής Πυροσβεστικής Δράμας Παναγιώτης Τιάγκος αποχαιρετά τη Δράμα

0
1171

Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου ως Διοικητής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Δράμας. Μία θέση που την υπηρέτησα από τον Φεβρουάριο του 2020. Επιστρέφω στην πόλη της Θεσσαλονίκης από όπου κατάγομαι, να συνεχίσω από ένα διαφορετικό μετερίζι τον αγώνα για την υπεράσπιση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών καθώς και του φυσικού πλούτου της χώρας μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις πολιτικές, θρησκευτικές, αυτοδιοικητικές, δικαστικές, στρατιωτικές, αστυνομικές αρχές του τόπου, τους φορείς με τους οποίους συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια της θητείας μου στον Νομό καθώς και τα ΜΜΕ για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία που είχα μαζί τους στον κοινό στόχο όλων που ήταν η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών καθώς και του φυσικού πλούτου της ΠΕ Δράμας όπως και της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης όλων των πολιτών.
Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Δράμας κ. Γιώργο Παπαδόπουλο για την αγαστή συνεργασία τα δύο αυτά χρόνια της θητείας μου που είχε σαν αποτέλεσμα να δοθούν λύσεις σε χρόνια προβλήματα που απασχολούσαν την Π.Υ Δράμας αλλά και την Π.Ε Δράμας. Τη Διεύθυνση Δασών Π.Ε Δράμας και τα δασαρχεία Δράμας και Κ. Νευροκοπίου για την άριστη συνεργασία σε θέματα πρόληψης και καταστολής δασικών πυρκαγιών και κυρίως για τον σχεδιασμό της θωράκισης του περιαστικού δάσους της Δράμας (Κορύλοβου) από πλευράς πυρασφάλειας. Ενός σχεδιασμού που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Διοίκησης Π.Υ Νομού Δράμας και ευελπιστώ να υλοποιηθεί στη συνέχεια.
Ευχαριστώ επίσης την πρόεδρο της κοινότητας Μοναστηρακίου κ. Κωσταντίνα Κουσίνα για την αγαστή συνεργασία και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξε για τη θωράκιση της Κοινότητας από πλευράς πυρασφάλειας. Μίας κοινότητας που δοκιμάστηκε το 2017 από μεγάλη σε έκταση δασική πυρκαγιά.
Αυτό που μένει στο τέλος και είναι το πραγματικό κέρδος, είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, αυτές θυμάσαι, αυτές σε χαροποιούν, αυτές θα νοσταλγείς αργότερα.

Παναγιώτης Νεόφ. Τιάγκος
Πύραρχος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ