Επιτυχημένη η ημερίδα για winetrips.eu

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής από την Ένωση Ξενοδόχων Δράμας

0
2219

Ενημέρωση για την πλατφόρμα winetrips.eu πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο Hydrama από την Ένωση Ξενοδόχων Δράμας, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις για το πρόγραμμα το οποίο έχει ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2017 και λήγει τον Νοέμβριο του 2019. Η πλατφόρμα είναι σχεδόν έτοιμη παρότι σε πειραματικό στάδιο και μπορεί να ωφελήσει τον οινοτουρισμό στην περιοχή μας.

Ελένη Μιχαηλίδη Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας

«Μέσα από την συγκεκριμένη πλατφόρμα δίνεται μια πλήρης εικόνα στον επισκέπτη ώστε να μπορεί να προγραμματίσει το ταξίδι του και να βρει μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας που θα μείνει, που θα κλείσει ξενάγηση σε οινοποιείο, που μπορεί να βρει καλά κρασιά και που μπορεί να τα συνδυάσει με ένα ωραίο τοπικό γεύμα» τόνισε στα ΧΡΟΝΙΚΑ η κα Ελένη Μιχαηλίδη από την Ένωση Ξενοδόχων Δράμας εξηγώντας ότι η πλατφόρμα θα ωφελήσει και τα ξενοδοχεία αλλά και τα οινοποιεία της Δράμας τα οποία θα μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους με σκοπό την οινοτουριστική ανάδειξη της περιοχής μας.
Απαντώντας σε ερώτηση των ΧΡΟΝΙΚΩΝ για το εάν ο οινοτουρισμός μπορεί να αποτελέσει ικανό κίνητρο για την αύξηση της επισκεψιμότητας στην Δράμα, η κα Μιχαηλίδη είπε θα μπορούσε διότι η Δράμα παρουσιάζει μια μοναδικότητα στα προϊόντα οίνου που παράγει, διαθέτοντας πολλές ετικέτες. Είναι προϊόντα που ο κόσμος αναζητά και ενδιαφέρεται να δει που βρίσκονται τα αμπέλια που παράγεται αυτό το υπέροχο κρασί…
Στην πλατφόρμα winetrips.eu μπορεί ο ενδιαφερόμενος να λάβει πληροφορίες σε σχέση με το ταξίδι που τον ενδιαφέρει για τρία διαφορετικά κράτη, την Ελλάδα, την Ιταλία και την Βουλγαρία.
Ωστόσο η συγκεκριμένη πλατφόρμα και η ενημέρωση για την λειτουργία της είναι μόνο ένα μέρος της δραστηριότητας της Ένωσης ξενοδόχων Δράμας η οποία έχει προγραμματίσει και την Γενική της Συνέλευση την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα παρουσιαστεί και η πλήρης δραστηριότητα της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας για το έτος που πέρασε αλλά ο σχεδιασμός και για τα επόμενα που έρχονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ