Επιτυχής η ημερίδα «Πολιτιστική Ανάπτυξη και στρατηγικές σύνδεσης με την επιχειρηματικότητα»

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

0
2056

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο επιμελητήριο Δράμας το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 η ημερίδα με τίτλο «Πολιτιστική Ανάπτυξη και στρατηγικές σύνδεσης με την επιχειρηματικότητα».
Γεγονός που έλαβε χώρα στην πόλη της Δράμας πρώτη φορά με καταξιωμένους ομιλητές από την Ελλάδα και μας τίμησαν με την παρουσία τους οι διαχειριστές του πληροφοριακού συστήματος των “Έξυπνων πόλεων”.
Το Εμπορικό Επιμελητήριο διοργάνωσε αυτή την ημερίδα μετά από πρόταση της Χρυσάνθης Χαρίσκου (Υποψηφίου βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ Νομού Δράμας, ειδικού ανάπτυξης και μέλος των smart city) με σκοπό την εφαρμογή μοντέλων ανάπτυξης και στην περιοχή του Νομού Δράμας.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης έκανε την έναρξη της ημερίδας.
Πρώτη εισηγήτρια ήταν η Χρυσάνθη Χαρίσκου απόφοιτος του πανεπιστήμιου Αιγαίου του τμήματος Πολιτιστικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας με τίτλο “Πολιτιστική και Επιχειρηματική Ανάπτυξη στην περιοχή της Δράμας” της οποίας σκοπός είναι η ενημέρωση σχετικά με την επιχειρηματικότητα και την αξιοποίηση της περιοχής μας η οποία επί σειρά ετών βρίσκεται μακριά από τις εξελίξεις και δεν συμβαδίζει με άλλες περιοχές οι οποίες έχουν αξιοποιηθεί. Στην συζήτηση αναφέρθηκε η αξιολόγηση των στρατηγικών μάρκετινγκ και βελτίωσης της ποιότητας ζωής μέσω της συμβολής της τεχνολογίας στην οικονομία η οποία είναι θεμελιώδης για την ανάπτυξη της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών.
Ακολούθησε ο Κωστής Μοχιανάκης, οποίος αναφέρθηκε στο παράδειγμα του Ηρακλείου. Ακολούθησε ο Ανδρέας Τσιλίρας πολιτιστικός διαχειριστής ο οποίος αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο τρόπο και εργαλεία αξιοποιήσιμα στην περιοχή της Δράμας και ακολούθησε ο καθηγητής Μοριακής Τεχνολογίας και Βιοτεχνολογίας Ιωάννης Γούναρης για την βιοτεχνολογία και την αξιοποίηση της σε τομείς επιχειρηματικότητας.
Στόχος της ομιλίας είναι η ανάπτυξη στην περιοχή της Δράμας.
Ήταν μια ημερίδα διαμορφωμένη με τέτοιο τρόπο ώστε οι σύνεδροι να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη γνώμη σχετικά με τους τρόπους ανάπτυξης. Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος των ξενοδόχων Ά. Καλλίας και ο αντιπρόεδρος Δ. Ανθόπουλος, εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος των ΤΕΙ Δράμας και άλλοι επίσημοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ