ΕΣΠΕ ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ beach volley Regional Juniors

0
2774

Οι Τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2019 για την Α’ περιφέρεια, Κ 17 (Παίδων – Κορασίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2003), θα διεξαχθούν το Σάββατο13 & την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019, στις εγκαταστάσεις του YaSu Beach Bar-Restaurant στην Αγία Παρασκευή Αλεξανδρούπολης.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με ότι προβλέπεται στις αντίστοιχες προκηρύξεις της ΕΟΠΕ, την Ειδική Προκήρυξη της ΕΣΠΕ ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ.ΜΑΚ/ΝΙΑΣ και τους Κανονισμούς της Διοργάνωσης.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ όσοι και όσες είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ ΚΑΙ ανήκουν είτε με αθλητική ιδιότητα στην δύναμη της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ., είτε εντοπιότητα κατοικίας που να αποδεικνύεται (βλ. προκήρυξη ΕΟΠΕ 2019).
Οι ενδιαφερόμενοι-νες, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ή αυτοπροσώπως στα γραφεία της Ένωσης, ή στο mail:espethr.anm@gmail.com, ή στον Τεχνικό Υπεύθυνο του τουρνουά (Δημητριάδης Ιωακείμ, κιν: 6973203702), υποβάλλοντας τις ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής τους, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και το προβλεπόμενο παράβολο, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 09 Ιουλίου 2019, προκειμένου έγκαιρα να γίνει η αρχική κατάταξη των αθλητών/αθλητριών και να σχηματισθεί το «Κεντρικό ταμπλό» των Αγώνων ανά κατηγορία. Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών, ενδέχεται να προηγηθεί προκριματική φάση, την Παρασκευή 12/7/2019.
Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, πρέπει να παρευρίσκονται στην τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά, το Σάββατο 13/7/2019 και ώρα 08:30. Για την συμμετοχή ομάδων στο Κυρίως Ταμπλό θα διεξαχθεί κλήρωση, εκτός για τις ομάδες που μεταφέρουν βαθμολογία από την προηγούμενη χρονιά, οι οποίες και θα τοποθετηθούν στην κορυφή του κυρίως ταμπλό.
Οι πρωταθλήτριες ομάδες, διεκδικούν την απευθείας πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό του τελικού τουρνουά τουπανελλήνιου πρωταθλήματος Κ17 που θα διεξαχθεί 26-28 Ιουλίου 2019 στη Κυανή Ακτή Πρέβεζας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!