Εθελοντική Αιμοδοσία καθημερινά 8:30 – 13:00

0
7684

στο ισόγειο του παλαιού Δημαρχείου Δράμας από το Νοσοκομείο Δράμας

Ο Δήμος Δράμας ενημερώνει τους δημότες ότι θα πραγματοποιούνται αιμοληψίες σε καθημερινή βάση από τις 8:30 π.μ. μέχρι και 13:00 μ.μ. στο ισόγειο του παλαιού Δημαρχείου από προσωπικό του νοσοκομείου Δράμας. Οι αιμοληψίες θα γίνονται στον χώρο του τμήματος Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας/ ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Δράμας, στο ισόγειο του παλαιού Δημαρχείου κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 25213 50331.
Ο Δήμος Δράμας διοργανώνει τις αιμοληψίες κατόπιν συνεργασίας του εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας κ. Αλέξη Παναγιωτίδη, της διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας κ. Θεσσαλονικιάς Καρατζόγλου και του διευθυντή της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας κ. Σπύρου Τουρτούρη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2521021906 και 2521025527 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Η αιμοληψίες διενεργούνται σύμφωνα με τα μέτρα που κοινοποίησε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) για την ασφάλεια του αίματος έναντι της λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό covid-19 και προβλέπεται η διοργάνωση αιμοδοσιών εκτός νοσοκομείων, οπότε και η Ν.Υ. Αιμοδοσίας Δράμας διοργανώνει αιμοδοσία εκτός του νοσοκομείου σε στεγασμένο χώρο με τις φορητές καρέκλες αιμοδοσίας που διαθέτει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ